Star Wars: Skywalker kora

Star Wars: Skywalker kora
Eredeti ár:4.990 FtAktuális ár:3.493 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Star Wars: Skywalker kora
Szerző: Rae Carson
Sorozat:
Oldalszám:
332 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Megjelenés éve:
2020
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
116 pont

Végre megérkezett a Skywalker-saga befejezése!

Rae Carson a Skywalker kora regényváltozatában olyan titkokról is lerántja a leplet, melyek kimaradtak filmből, és régóta izgatják a nézők és az olvasók fantáziáját. A kivágott jelenetek és a kibővített cselekményszálak új megvilágításba helyezik az epikus történet befejezését.

Az Ellenállás újjászületett. Rey és társai visszatérnek a harcok sűrűjébe, hiszen a Kylo Ren vezette Első Rend elleni háború még csak most veszi igazán kezdetét. Luke Skywalker áldozata nem volt hiábavaló, a lázadás szikrája újra lángra lobbant a galaxisban. Azonban vérfagyasztó üzenet kering a csillagok között, mely Palpatine császár visszatérését hirdeti. Megtörtént a lehetetlen: Darth Sidious feltámadt a halálból. A Sith mester tervei lassan a végső fázisukhoz érnek. Hamarosan valóban beteljesülhet a Sithek több ezer éves sötét álma. S ha ez bekövetkezik, örök homály borul a galaxisra...

Régi barátok és új szövetségesek a misztikus Erő útmutatásával veszik fel a küzdelmet a gonosz ellen. A történet, mely a Star Wars: Az ébredő Erővel kezdetét vette, majd a Star Wars: Az utolsó Jedikben folytatódott, eléri meghökkentő végkifejletét.

Részletesebb bemutató a kötetről itt található.

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

Star Wars: Skywalker kora
Előjegyezhető
4.990 Ft3.493 Ft