Egyszerűen fermentálj

Egyszerűen fermentálj
Teljes ár:7.900 FtFizetendő ár:7.110 Ft
Egyszerűen fermentálj
Szerző: Király Ágnes
Kiadó:
Oldalszám:
400 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789635651610
Várható megjelenés:
2024. május 3.
Szállítás várható ideje:
2024. május 8 - 13.
VIP pont:
237 pont

A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek. KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem előtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt. Az Egyszerűen fermentálj tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthető módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk egészségének megőrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

A kenyér lelke
Rendelhető
Teljes ár:7.990 FtFizetendő ár:7.191 Ft
A nyújtás anatómiai kézikönyve
Rendelhető
Teljes ár:5.490 FtFizetendő ár:4.941 Ft

Utoljára megnézett termékek

Egyszerűen fermentálj
Előrendelhető
Teljes ár:7.900 FtFizetendő ár:7.110 Ft