Gears of War: A koalíció vége

Vásárold meg csomagban, nagyobb kedvezménnyel!

Gears of War: A koalíció vége
Szerző: Karen Traviss
Sorozat:
Műfaj:
Oldalszám:
472 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Megjelenés éve:
2013
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
10 pont

Mikor a Sáska Horda tizenöt évvel ezelõtt előtört a föld alól, hogy lemészárolja Sera emberi lakosságát, az emberiség kétségbeesett háborúba kezdett a túlélésért. Most, másfél évtizednyi véres harc és több milliárd halott után a túlélők – a Törvényes Államok Koalíciójának katonái, valamint egy kis csoportnyi civil – arra kényszerültek, hogy elpusztítsák a saját városaikat, és feláldozzák az egész civilizációt, hogy megállítsák a Sáskák elõretörését.
E kétségbeesett lépések sikerrel jártak, de hatalmas áron: a túlélőkből csupán egy maroknyi menekült maradt életben. Vectes távoli szigetének menedékében megkezdik világuk újjáépítésének szívszorító feladatát. Egy darabig még pislákol a remény… kibékülnek régi ellenségeikkel, és újfent tervezhetnek a jövõre.
Ám a röpke haladék szertefoszlik, mikor Vectest egy, még a Sáskáknál is halálosabb erõ ostromolja meg – a Lambent, egy irtózatos és folyamatosan változó életforma, amely mindent elpusztít, ami az útjába kerül. Miközben a Lambent fáradhatatlan támadásai átterjednek a szárazföldrõl a szigetre, a menekültek végre megértik, mi késztette a Sáskákat, hogy elhagyják föld alatti menedéküket, hogy kirobbantsák a globális háborút.
Miközben Marcus Fenix és katonatársai azért küzdenek, hogy visszaverjék az inváziót, a Koalíciónak kemény döntést kell hoznia – az utolsó emberig küzdjenek az új ellenséggel, vagy meneküljenek a szárazföld pusztaságaira, hogy a kitaszított emberek, a Szakadárok módjára éljenek… ráadásul a Koalíció elnöke, Richard Prescott még mindig õriz egy utolsó, rettenetes titkot a Sáskákról, a Lambentről és az emberiség jövõjérõl…


Ez a regény az Epic Games és a Microsoft Game Studios felnőtteknek szóló videojátéka alapján készült.

Méret:66.03 KBMegnyit

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek