Star Wars: Igazság Keze: Hűség

Szerző:

Ár: 4.375 Ft 3.938 Ft
Megtakarítás: 10 %
Megjelenés:
2013
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
380
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 22 - 28.

A Halálcsillag elpusztításával a Lázadók döntő csapást mértek a Birodalomra, de a felkelés jövője még bizonytalan. Han Solonak választania kell: részt vegyen-e mások háborújában vagy folytassa a csempészek életét. Luke bár lelkes és átjárja az Erő, még mindig nagyon tapasztalatlan. Leiának pedig minden minden erejére szüksége van, ha egyben akarja tartani a Lázadó Szövetséget. Daric LaRone-t, a birodalmi rohamosztagost is kétségek gyötrik az Alderaan elpusztítása óta. Vajon mi a fontosabb, a parancs, vagy a Birodalom ártatlan polgárainak élete? Talán csak az Uralkodó Kezét, a fiatal Sith tanítványt, Mara Jade-et nem gyötrik kétségek, amikor első küldetésére indul a Birodalom magas rangú árulóinak felkutatására.

Azonban az események hamarosan mindenkit rákényszerítenek arra, hogy döntsenek, kihez is köti őket a hűség...

 


Star Wars: Hűség - olvasói vélemény:

 

 

A szerző további termékei:

2. Timothy Zahn
Star Wars: Thrawn keze: A jövő látomása
Ár: 3.315 Ft
2. Timothy Zahn
Star Wars: Igazság Keze: Válaszutak
Ár: 4.050 Ft
Timothy Zahn
Star Wars: Kirajzás
Ár: 3.315 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Mészáros Csaba
Zahn ezúttal is tartja a színvonalat. Nagyszerű regény tele izgalmakkal.
2021-01-08 22:50:52
Sheev Palpatine
Vass Zsolt
Polák Ákos
Garami András
Venczler Miklós
Sándor Miklós
Vasas Péter
Szittyás István
Sorsolós Ádám
Lekitek Ferenc
Orcsik Károly
Cselcsókás Béla
Kőhalmi Péter
Sóskúti Kiss Tamás
Márton Mikle
Szalai Viktor
Köhler Zoltán
Imádom a Zahn regényeket, ez sem okozott csalódást.

Mara és a rohamosztagosok elvitték a hátukon az egyébként is érdekes cselekményt.
2014-06-21 19:05:42
Újvári Máté
Papp Sándor
Tifar
Balogh Imre
Fantasztikus volt. Egyfelől régen olvastam már olyan történetet, amiben Han Luke és Leia együtt szerepelnek a Lázadás korában vagy azután. Másrészt nagy rajongója vagyok Mara Jade-nek és őt is jó volt újra látni. Az öt rohamosztagos alakítása is remek volt, körülbelül most szurkoltam először olyan birodalmiaknak, akikről tudtam, hogy nem fognak a Lázadás mellé állni, és ismét láthattam, hogy vannak hősök mindkét oldalon. Különösen tetszett, amikor Chivkyrie belátta, hogy tévedett és Leia Vicriával folytatott beszélgetései. Marha jó volt, amikor Han meglátta Leiát miközben a vendégeket szolgálta ki és Vader jelenetei is különösen tetszettek. Nagyon örültem, hogy újra láthattam Disrát, akiről a Thrawn keze duológiában olvastam. A fordítónak külön gratulálok, mivel, ha jól tudom eddig AVP-t fordított, nem SW-t. Megint csak köszönetet mondok Tim Zahn-nak, amiért megírta a Hűséget, remélem a következő szerződésben ott lesz a Scoundrels, és azt is, hogy a szerző megírja még azt a három könyvet, amit tervez és, hogy valamikor a távoli jövőben ezek itthon is megjelennek.
2013-08-16 21:14:42
P.A.Video Studio
Nagyon jó könyv. Aki szereti Zahn írásait, annak élmény lesz.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: http://youtu.be/vpFl7UDFVkk
2013-04-02 15:00:37
Nemes Ernő
Hicinger János
Nagy Mátyás
Egyetértek az előttem szólóval, de szerintem ez még az 5-ös alja.
Mindenesetre íme egy rövid beszámolóm:

http://mediumblogja.blogspot.hu/2013/03/star-wars-huseg.html
2013-03-15 18:25:42
Nagy Jenő
Király könyv. Timmy bától az egyik best. Mindenkinek ajánlom.
Nemrég fejeztem be a Scoundrelst, az is klafa lett.
2013-03-13 15:36:25
Hajós József
Ismét egy remek könyv,bár csak lenne folytatása :)
2013-03-12 22:10:33
Bene Gábor
Nagyon jó könyv.
2013-03-10 07:06:29
Tóthné Beskid Odett
nagyon jó könyv, jók a karakterek
2013-03-09 20:00:27
Reményi József
Tóth István
Egészen kiváló volt, ezek után nagyon remélem, hogy a Choices of one-ra sem kell majd nagyon sokat várnunk! :)
2013-02-23 19:56:03
Jászkai Péter
Hicinger János
Kirsch Ákos
Ez egy újabb nagyszerű könyv az írótól, melyet már olvastam, mivel megvettem angolul - azt hittem sosem adják ki itthon.
A történet izgalmas, különösen tetszett a Marad Jade és Vader közötti rivalizáció megjelenítése. Valamint a rebellis rohamosztagosok karakterei szintén remek figurák, csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a könyvet. :)
p.s.: tűkön ülve várom az új trilógiát és a két bejelentett spin-off filmeket :D Star Wars forever!!
2013-02-07 12:47:12
Pelikán Zsákos József
Keresztély Bálint
Hoffmann Géza
Nagy Máté
Annak ellenére, hogy oda vagyok Zahn SW munkásságáért, ez most nem jött annyira be tőle. Magához képest elég kapkodó stílusban nyomatta Tim bácsi, és ez volt a legzavaróbb. Viszont a karakterek (Han, Luke és Leia kivételével természetesen) nagyon jók voltak, dicséret értük!
4/5
2013-07-16 21:52:30
Wojtilla György
Zsupos Tamás
Kocsis Ferenc
Zahn korábbi sw regényei alapján sokat vártam ettől a könyvtől, de ehelyett meglepően keveset kaptam, szóval igazi nagy csalódás volt az egész, több szempontból is. Az első mindenképpen az, hogy Zahn felületes volt és bár nem feltűnő, de azért észrevehető hibákat vétett a művében, amik arról árulkodnak, hogy nem gondolta végig a dolgokat és nem figyelt oda a részletekre. Magyarul összecsapta az egészet. Mindegy volt neki, hogy sikerül, csak kész legyen és sokan megvegyék. A korábbi regényeire jellemző igényességből itt egyértelműen alább adott. A második az, hogy szvsz teljesen rosszul írja le Han, Luke és Leia viselkedését az adott szituációban, mondhatni hiteltelenül. Mi az, hogy Han nem kér pénzt azért, mert a felkelőknek fuvaroz és vállal el küldetéseket? Egy vérbeli zsoldos, aki épp úszik az adósságban és maximálisan önző? És ahelyett, hogy nyíltan, szókimondóan elmondaná, mi baja van, csak dühöng magában és rosszkedvű? Mi az, hogy Leia egyedül, védőkíséret nélkül megy ellenséges területre, ráadásul anélkül, hogy felderítőt, helyzetfelmérőt küldene maga elé, ellenőrizni a körülményeket, nehogy csapdába sétáljon? És mi az, hogy a három leghíresebb lázadót, akiket hónapok óta köröznek az egész galaxisban, nem ismerik fel a rohamosztagosok még úgy sem, hogy azok könnyelműen megmondják nekik az igazi nevüket, meg a hajójuk nevét? Röhej. Azt már meg sem említem, hogy hol volt közben Artu és Thripio? Őket miért kellett kihagyni ebből a buliból?
És most lássuk a fontosabb bakikat:
1. A 11. oldal alján az szerepel, hogy a pilótafülkéből hátrasiető Han a folyosó egyik kanyarjában látja Lukeot elsietni az üléseikbe szíjazott utasok közt, majd felpattan a lézerágyú lövegtornyához vezető létrára. Ezzel csak az a baj, hogy a létra a pilótafülke összekötőfolyosójával szemben van, az utastér meg az ülésekkel ettől jobbra, több méterre, tehát Luke nem siethet el az utasok mellett. Zahn eléggé figyelmetlen volt írás közben. Meg se nézte a a Falcon tervrajzait.
2. A 32. oldalon Mara Jade a páncélteremben csak megnézi az illegális műkincseket, de nem készít videót vagy fényképet róluk, így később csak szóban számolhat be a Császárnak a találtakról, vagyis nincs semmi bizonyíték a kezében. Ez elég amatőr (óvodás) megoldás a Császár Kezétől.
3. A 220. oldalon az áll, hogy Leiának a rejtőzködve töltött évek alatt kifinomodtak az ösztönei. Hogy? Hisz csak pár hónapja volt a yavini csata, előtte pedig még nem kellett rejtőzködnie, mert a birodalmi szenátus tagja volt! Zahn tehát az események időrendjével sincs tisztában.
4. A 347. oldalon az áll, hogy Mara ugrás, azaz repülés közben a fénykardjával kör alakú lyukat vág egy betonfalba és nekicsapódva átszakítja. Ezzel csak az a baj, hogy bármilyen gyorsan is csinálja, közben mozog, tehát a kardpenge egyre mélyebbre szalad a betonba. Mivel pedig az anyag ellenáll a vágásnak, lefékezi a röptét. Később ezt a lehetetlenséget megismétli egy páncélüvegablakkal is. A különféle regényekben megfigyelhető ez az ellentmondás, hogy a szerzők nem igen tudják, mik is egy fénykard fizikai paraméterei, képességei. Hol hidegnek írják le, hol forrónak, hol könnyedén és gyorsan vágja át a tárgyakat, hol csak lassan és nehezen, komoly ellenállást kifejtve lehet vele szúrni-vágni.
5. Hogyan lehetséges az, hogy Vader nem észlelte az erőn keresztül Luke ténykedését, pedig fizikailag egészen közel voltak egymáshoz (pár kilométerre)? Hogyan lehetséges az, hogy Luke nem észlelte az erőn keresztül Mara ténykedését, noha fizikailag nagyon közel voltak egymáshoz (méterekre)? Más regényekben ilyenkor azonnal kiszúrják egymást az erőre érzékenyek, "zavart" érezve?
6. A regény végén Zahn teljesen megfeledkezett arról, hogy leírja, miként sikerült a Falconnak észrevétlenül kijutnia a Shelkonwa bolygóról, amit blokád alá vettek a birodalmiak és mindent alaposan átfésültek, Leia után kutatva. Mintha ez teljesen mellékes volna.
Összefoglalva a könyvet: ezt még nagyon át kellett volna írni néhányszor, mielőtt kiadja a kezéből a szerző.
2013-04-06 14:56:20
Havasi István
Egész jó lett, de nem a legjobb. A könyv első harmada remekül indít, de a középső harmadban több laposabb rész is van. A végén megint kiváló. A rohamosztagosok szála az egyik legjobb. Mara részei is nagyon jók lettek. Luke, Han és Leia szála egy kissé érdektelenre sikeredett. A könyvet végig jellemzi a Zahn-tól megszokott tudományosabb, taktikázós, egy kicsit már Star Trek-re hajazó stílus. Marad a Kirajzás a kedvenc Zahn SW regényem, de ez a könyv mindenféleképpen jobb, mint a régebbi Zahn regények többsége.
2013-03-15 12:56:24
Havasi Máté
Magyarul újraolvasva: itt éreztem igazán, hogy Zahn nem az akcióorientált regényekben van otthon. Itt is tök jó ötletei vannak, de valahogy olyan szájbarágós lett a csatajelenetek leírása... Ettől függetlenül nem rossz. Kíváncsi vagyok, a folytatás, a Choices of One (Válaszutak) milyen.
2013-03-13 12:14:09
Hortobágyi Krisztián
Havasi Máté
Jó kis könyv, aki szereti Zahnt, annak be fog jönni, aki nem, annak nem annyira... De nekem, Mara Jade-rajongóként bejött... :-)
2013-01-21 14:05:19
Bakacsi Sándor
Lehetett volna még tovább írni. Kissé lapos.
2014-04-17 16:14:39
Jordán Gyula
Átlagosnál nem jobb.
2013-05-13 10:13:41
Solymosi Tamás
Csalódás, Zahn tud ennél jobbat is.
2013-04-26 12:28:49
Szikszó László
Mindenképpen kötelező olvasmány már csak az író személye miatt is, de sajnos a végére mégis hiányérzetünk maradhat. Az író igyekezett sok karaktert mozgatni. A Mara Jade és a rohamosztagos szál érdekes és olvasmányos történetet vezet, Han-Luke vonala már jóval laposabb, Leia szerepe pedig szinte teljesen érdektelen. Összességében nézve egynek nem volt rossz, mert mégiscsak egy Star Wars regény egy jó írótól, de gyanítom egyhamar nem fogom újraolvasni.
2013-04-19 09:35:33
Dolmányos Attila
Super Zsolt
Gbara Károly
az ithori Biph
Draskóczy István
Harkai Hunor
Haller Balázs
A kirajzás nagyon tetszett, de ez...
2013-05-21 19:06:48
Gyigor György
Unalmas,"B" kategóriás. Nem méltó Zahn-hoz :-(
2013-03-12 22:06:06
Umbráth László
Sikerült elolvasnom 3 nap alatt a könyvet! Voltak benne jó ötletek és amire vártam egy kis magyarázatot. Tetszett, hogy a birodalmi rohamosztagosokat emberi szemszögből állították be, Mara Jade-t Han,Leia, Luke-ot és Vadert nem feltétlen raktam volna bele, De ami a legjobban zavart, hogy a főbb gazemberek mint Choard kormányzó vagy Somoril nem nagyon bűnhődtek meg!
Szeretném egy kicsit védeni a regényt:
Leia már a Tomboló erő című könyvben szemet szúrt a birodalomnak ezért is fogták el a Kashyykon és a Marvel Star Wars képregényben is volt már pár kalandja.
Vader a Halálcsillagon sem érzékelte Luke-ot csak Ben-t, de még Leiában sem érezte az erőt. Luke még amatőr volt ahhoz hogy akárkit is érzékelni tudjon, Mara is szinte most jött a falvédőről, de ha ő érzékelt is volna valakit betudhatta Vadernek vagy Caaldra-nak ( hiszen ő is erő érzékeny)
Hogy szöktek meg Hanék a bolygóról?
Kaptak a rohamosztagosoktól rendes kódot, nem volt Vader az Executor fedélzetén, hogy megérezze, hogy Luke rajta van! Max annyiban egyet értek,hogy fénysebességre nem léphetett Leiával, hiszen akkor mi értelme a Birodalom visszavág aszteroidás jelenetének. Nekem tetszett a regény! 5/5
2013-04-08 13:40:30
Tényi Szabolcs
Megkérdeztem és azt írták, hogy az akcióban szereplő több könyvből is kifogytak. Próbálják feltölteni a készleteiket még márc. 31. előtt és újraindítani a projektet. Az viszont egy újabb probléma, hogy már csak 1 hét van az eredeti akcióból. Nem lenne rossz ötlet meghosszabbítani az időtartamot.
2013-03-25 10:43:23
Pekárik Dávid
jogos a kérdés. én is úgy akartam megrendelni...
2013-03-22 10:48:46
Aradi Gergely
Nem azt írták, hogy az 1+1 akció március 31-ig tart??? Hol van? Nem látom! :s
2013-03-21 20:38:34
kecskés bálint
Mi ez az 1+1 felirat?
2013-03-13 14:52:13
Szabó Zsolt Krisztián
HA már van folyamatban lévő megrendelésem! De van benne egy termék ami csak márc 27-én jelenik meg és ezért még függőben van, akkor ahhoz a csomaghoz lehet még valahogy hozzárakni könyveket? Vagy ki kell törölni az egészet és újra megrendelni?
2013-02-27 19:52:01
Timár Tamás
Közben meg lett, jónak tűnik nagyon, köszi! ;)
2013-02-27 15:54:35
Timár Tamás
Mi ez az 1+1 felirat? Talán egy újabb akció?
2013-02-26 17:31:51
Fuchs László
Úgy néz ki Harrison Ford aláírta a 7.epizódra szóló szerepét a J.J. Abrams Star Warsába és John Williams is csatlakozna ha meg tudnak egyezni arról,hogy Abrams marad a saját zeneszerzőjénél(Michael Giacchinó)vagy Williams vinné tovább a scoret ami lehet barátibb lenne hiszen mégis csak Ő az "imperial march" !!!
2013-02-19 14:46:49
Havasi István
A The Clone Wars nem írt át mindent, habár volt pár módosítás a kánonban. Elég sok esetben át is emeletek dolgokat. Így volt ez az előzmény trilógiánál is, bár a prequel kevesebb módosítást hajtott végre és sok mindent a régi kánonból összegyúrtak az újjal.
Lehetséges, hogy így lesz az új filmeknél is.
2013-02-18 17:14:38
Umbráth László
Eddig mindig tudott a játék a képregény a könyv a filmhez igazodni a CW volt az egyetlen ami néhányszor átírt mindent. Miért jó ez az új vezetőségnek, h keresztbe húzzon dolgokat mintha meg se történtek volna?
2013-02-18 13:16:15
Havasi István
Én már nem vagyok biztos abban, hogy a Marvelhez fognak kerülni a SW képregények, annak ellenére, hogy az egyik Disney-s illetékes így nyilatkozott. Randley Stradley ezeket több alkalommal is cáfolta. Stradley állítása szerint a Dark Horse heteken belül egy óriási bejelentést fog tenni.
2013-02-15 19:26:23
Mester Hunor
Azért nem minden, a Disney már bejelentette, hogy a Dark Horse-al nem hosszabbítják meg a képregények jogait, és a "házi" kiadójuk, a Marvel kapja meg őket.

De amúgy vannak olyan tendenciák, amelyek a 2-3-at feltételezik - pl. a legújabb Clone Wars trilógiában mutatták be a tv-s kánonban először a Shadows of the Empire-ben bemutatott Black Sun szindikátust, benne Xizor fajával (amúgy az egész CW-ből csak ezt a három részt ajánlom, nagyon király harcok vannak benne!)
2013-02-15 12:48:25
Havasi István
Október végén azt jelentették be, hogy a filmek nem a könyveket, képregényeket fogják feldolgozni, hanem egy eredeti történetet kapunk. Erre a bejelentésre azért volt szükség, mert sokan a Thrawn-trilógia, Dark Empire, The New Jedi Order megfilmesítéseit vizionálták. Természetesen azt a bejelentést sokféleképpen lehet értelmezni. Három verzió lehetséges:
1. Eltörlik azokat a könyveket képregényeket, melyek a filmekkel jelentős ellentmondásba kerülnek. Esetleg rebootolják (újrakezdik) az új trilógia korszakához kapcsolódó dolgokat.
2. Nem törlik el őket teljesen, lesznek, melyek túlélik, a szokásos módon retconolják (az új kánonhoz igazítják) az ellentmondásos cselekményeket, vagy történeti elemeket.
3. Érintetlenül hagyják őket.
Kasdan kijelentései sem egyértelműek. Egy friss új kezdetről beszél, de hát ebbe is sok mindent bele lehet magyarázni. Majd évek múlva derül csak ki.
Egyelőre úgy tűnik, hogy a Disney nem gördít akadályokat a további amerikai megjelenések elé sem. Kb 3 hete jelentettek be egy új 2014-es megjelenést, nemrég jelölték ki a Rebels sorozat 1. kötetének amerikai premierjét. Eddig minden halad előre a megszokott módon.
2013-02-12 15:31:14
Umbráth László
Ha a filmek nem fogják követni sem a képregényt sem a könyveket, akkor mi értelme gyűjteni őket és elolvasni? Ezek ellen nem tudnak a rajongók tenni?
2013-02-11 23:01:51
Mester Hunor
Ha Boba Fett film lenne, akkor megvan rá a szereplő, mivel ő is egy klón, még ha "nyers" klón is.
2013-02-11 22:08:59
Fuchs László
Pletykamánia : Alig,hogy a Disney megszellőztette a spinoffokat máris megvan a két szereplő akikből egész estés mozi lehet ! Han Solo és Boba Fett akik színre léphetnek 2015 után sőt máris olyan nevek kelnek versenyre a rendezői székért mint Robert Rodriguez és Joe Johnston akik mind személyes kedvenceiknek érzik valamelyik karaktert ! A Han Solo féle vörzsön a Sithek Bosszúja és az Új Remény közt játszódna és Han fiatalkori ügyes-bajos dolgait mutatná be(amúgy a Sithek Bosszújában Lucas beleírta Hant egy rövidke szerep erejéig a Kashyyykon játszódó szösszenetbe,hogy ott Csubival közösen nyomják majd de végül nem castingoltattak senkit a szerepre így sajnos az enyészetté vált a dolog) ! Míg Boba Fett féle film az eredeti trilógia időrendjében foglalna helyett,hogy ki fogja játszani igazáből tök mindegy,hisz sose vette le a sisakját (bár Én örülnék ha Karl Urban játszaná a Dredd 3D-ben nagyon ott volt)és itt van még esély arra is,hogy akár Vader vagy Jabba is kapjon egy kis szerepet !!!
2013-02-07 23:39:28
Fuchs László
Gyerekek hát bejelentették...Lawrence Kasdan és Simon Kinberg nekiláttak a Star Wars spinoff-oknak amik függetlenek lesznek majdan az új epizódoktól és a régebbi történetek szereplőit kapná kicsit górcső alá ! Ami a legvalószínűbb film terv Yodáról szólna de lehet,hogy Jabba,Boba Fett is kap majd 3D filmes létet...és még kitudja hány karakter kell majd életre és ismerjük meg történeteiket...hogy ez a teljes Star Wars univerum felhígítását jelenti majd vagy tényleg jó dolgok sülnek majd ki azt mindenki döntse el maga !
2013-02-06 01:53:08
Vámos Milán
De jó ennek is örülök Mara az egyik kedvenc karakterem Zahn karakterei küzöl
2013-02-02 10:45:11
Fuchs László
Kis pletyó : A Disney alig,hogy kiszivárogtatta a 7.epizód rendezőjét bejelentették,hogy nem kívánják újra a mozikba küldeni a maradék részeket 3D konvertálással és inkább teljes gőzzel az új részek tető alá hozásával foglalkoznak !!! De persze le nem mondanak róluk majd talán később :)
2013-01-30 14:42:19
Paulovics Zoltán
Nagyonis megérte. Viszont amit Abrams művelt a Star Trek-el az szőrnyű. Nem szeretném látni, hogy egy csillagromboló gépháza úgy néz ki mint egy mai olajfinomító. Lucas-t sem tartóm jó rendezőnek és imádkoztam, hogy a Baljós Árnyak után adja oda valakinek a rendezői széket. Sajnos nem tette :( Nem azzal van a gondom, hogy más rendezi, hanem Abrams-al magával. Remélem lesz mellette valaki aki a helyes irányba tereli.
2013-01-26 01:02:04
Fuchs László
Kb ugyanezt mondták volna anno Irvin Kershner és Richard Marquand-re amikor George Lucas lemondott a további rendezésről és valljuk be mind a Birodalom és a Jedi Visszatér megérte a váltást !!!
2013-01-26 00:27:33
Paulovics Zoltán
J.J. Abrams? Na akkor ez is jól el lesz... akárcsak a Star Trek. Potyognak a könnyeim :(
2013-01-25 21:55:02
Mlinarik Mate
Tímár Tamás. Nézd meg a Horusnál írt hozzászólásomat, én is Békéscsabáról vagyok, bár én pont ma adtam le a rendelést, de nme gond módosítani.
2013-01-25 19:28:10
Super Zsolt
Valaki Bajáról nem rendelne?
2013-01-25 11:21:06
Fuchs László
Úgy néz ki,hogy megvan a Star Wars hetedik epizód rendezője aki nem más mint a Star Trek franchiset feltámasztó J.J. Abrams lett ! Egy valami tuti a látvány komoly lesz szerintem a történet sem lesz rossz de majd 2015-ben meglátjuk...de messze van még :(
2013-01-24 23:12:29
zilllosarkany
@Umbráth László: http://koztarsasag.gportal.hu/gindex.php?pg=35022220
2013-01-24 19:48:18
Timár Tamás
Valaki esetleg Békéscsabáról nem akar rendelni (postaköltség spórolás)? Én a Felix és Gotrek kötetből 2-t is vinnék, az már 6300 Ft.
2013-01-24 14:34:21
Rédecsi Gábor
Valaki nem akarja megrendelni Sopronból? Összeállhatnánk a postaköltség megtakarítása miatt.
2013-01-23 07:57:30
Francz Norbert
Bekus Roland: valóban nem olcsó, de fontos megjegyezni, hogy az árról nem a Szukits tehet (láthatod, hogy a többi világhoz kötődő könyvei jóval olcsóbbak). A Del Rey olyan magas jogdíjat szab, hogy csak ilyen ár mellett éri meg a Szukits-nak kiadni.
2013-01-23 00:00:03
Francz Norbert
A IV. Epizód után játszódik pár hónappal.
2013-01-22 15:59:29
Umbráth László
Sziasztok! Ez a könyv kronológiak melyik két Magyarországon megjelent starwars könyv közé esik? Köszi
2013-01-22 13:46:11
Steiner András
Ez az, már mióta vártam már!!!! Meg a Darth Plagueis is :DDDDDDDDD
2013-01-22 12:20:07
Szikszó László
Na erről van szó! Jöhet sorban a többi, eddig meg nem jelent SW könyv is:)
2013-01-21 19:49:20
Bekus Roland
Egyébként elég szép ára van.
2013-01-21 19:30:19
Bekus Roland
Főleg március vége milyen messze van.
2013-01-21 19:27:47
Gyigor György
Végre Zahn!
2013-01-21 19:00:08
Zegenis Dániel
Kicsit furcsállom hogy az Egyéb kategóriában kapott helyet. Igazán lehetne csinálni neki egy "Hand of the Judgement duológia" kategóriát, mivel hogy a Choises of One-ben is ők szerepelnek.
2013-01-21 16:47:26
Fuchs László
Berendelve mind a kettő !!! Szukits tesók pacsi !!!
2013-01-21 16:24:14
Dr. Gyurics Bálint
De jó névnapi ajándék lesz. :)
2013-01-21 14:52:41
Dudovics Balázs
De messze van még a március...
A másik könyvvvel együtt rendeltem a szállítás miatt.

De messze van még a március...

És két nagyon jó könyvre kell ennyit várnom, ami nem könnyít a helyzeten.

De messze van még a március...
2013-01-21 14:32:38
Balogh Imre
Már nagyon várom ezt a könyvet, remélem hamar eljön február 13.
2013-01-21 13:59:02

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban