Star Wars: Ahsoka

Szerző:

Ár: 3.700 Ft 2.960 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
340
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634973829
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
január 26 - február 1.

Ahsoka azt hitte, hogy az ő háborújának már vége. De az igazi harc csak most kezdődik...

Ahsoka Tano, Anakin Skywalker hűséges tanítványa valaha egész életét a Jedi Rend szolgálatának akarta szentelni. Egy megrázó árulás után azonban elfordult a Rendtől, hogy a saját útját járja. Úgy hitte, számíthat Anakinra és a többi Jedire, ha szüksége lesz rájuk.

Ám a császár hatalomra jutásakor a Jediket könyörtelenül lemészárolják. A gyász és a bűntudat terhével küzdő Ahsoka teljesen magára marad. Egy távoli mezőgazdasági világon, a Raadán keres menedéket, de nem szökhet el a múltja elől.

Amikor birodalmi csapatok szállják meg a Raadát, el kell döntenie, hogy részt vesz-e a harcokban, még ha ezzel el is árulja magáról, hogy Jedi. A döntései nagy hatással lesznek a körülötte élőkre és talán elvezetik őt valamihez, ami új reményt adhat az egész galaxisnak...

 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Cserta Norbert
Benkő Dániel
Nagyon jó könyv. Mindig is szerettem az Ahsokáról szóló történeteket így ennél a könyvnél is egy izgalmas cselekményre számítottam. Nem kellet csalódnom benne, nagyon izgalmas volt. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
2021-04-13 21:27:14
Kovács Lajos
Nagyon jó könyv lett.
Letehetetlen volt számomra és mivel Ahsoka az egyik kedvenc karakterem lett az évek során még inkább a szívemhez nőtt.
Már a Klónok háborújában is nagyon megkedveltem ezért volt külön olvasni róla, hogy mi történt később.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Akik most ismerkednek a Star Wars könyvekkel azok is nyugodt szívvel mondhatom, hogy kezdhetik ezzel, mert biztosan nem fognak benne csalódni...
2021-03-27 16:50:10
Kovács Patrik
Juhász Attila
Balázs Bendegúz
Sirok Dominik
Varga Viktor
Ez volt életem első Star Wars regénye amit beszereztem, illetve elolvastam. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek, rendesen meg van írva a regény története. Kicsit lassan indul be szerintem a könyv, de ez semmit nem von le az értékéből. ☺️

Az egyik legjobb ifjúsági regény a mai napig. Gyorsan végig lehet olvasni a betűméret miatt, és teljesen érthető a sztori is. Számomra ez az egyik kedvenc! Ajánlom mindenkinek. Akár többszöri olvasásra is. ☺️☺️❤️
2020-03-23 20:43:03
Réka Csillag
Nagyon jó könyv, egy nap alatt ki is olvastam annyira tetszett. Érdekes fordulatok vannak a regényben, izgalmas, Ahsoka karaktere jól el lett találva benne. Örülnék ha lenne egy folytatása. Ajánlom mindenkinek!
2019-08-22 14:13:06
Lipták Attila
Nagyon jó könyv! Mindenképp örülnék egy folytatásnak! Gondolom ezzel nem vagyok egyedül! Letehetetlen olvasmány!
2018-12-12 20:12:38
Kovács Máté
Dániel Pátka
Holló Ádám
Nagyon megkedveltem Ahsokat a klón háborúkbol, ezért is vettem meg a könyvet, bár a vélemények alapján nem számítottam sokra, azonban kellemes csalódás ért a könyv végére. A történet eleje tényleg elég lassan indul be, de a libabőrös részletekért már megérte. Kifejezetten érdekes témákat is felvonultat (nem akarok spoilerezni). Azoknak nagyon tudom ajánlani, akik szeretik a Rebels sorozatot, nagyon jó felvezető hozzá.
2018-07-02 19:50:19
Vikukel Anna
Nagy Jenő
Nagy Imre
Körmendi Csaba
Bakos János
Fekete Patrik
Lajos Zoltán
Engem nagyon megfogott ez a kíváló regény! Emily nagyszerüen mutatja be Ahsoka belső érzelmi vívódását és elkötelezett segítségnyújtási szándékát a száműzetése közepette.Remekül ábrázolja az írónő a különböző karakterek érzelmi világát és érezhető egyfajta vágy a reményre és a jobb életre.Remélem,hogy lesz folytatás! Kedvenceim közé került!
2017-04-05 13:38:14
Reményi József
Polák Ákos
Havasi István
Emily Kate Johnston: Ahsoka
Johnston ifjúsági regénye az első oldalakon még nem tetszett annyira, aztán egyre jobb és jobb lett, végül pedig mát letenni is nagyon nehéz volt. A könyv a fiatal felnőtteket megcélzó ifjúsági regény. A szövegen ez elég jól tetten érhető. Sokszor nagyon egyszerű és rövid megfogalmazásokkal találkozhatunk, mégis Emily valami fantasztikusan le tudta írni a szerepelők gondolatait és érzelemvilágát. A cselekmény eleinte nehezen és lassan indul, de hamar felpörög. Az írónő nagyon jól bemutatja a száműzetésben élő Ahsoka Tano életét, a Raada holdjának világát. A Raada egy egyszerű mezőgazdasági világ, mégis sikerült izgalmasan ábrázolni. A mellékszereplő telepeseket hamar megkedveltem. A közjátéknak beillő apró részek is nagyon tetszettek.
[spoiler]
Egy évvel járunk A Sithek bosszúja eseményei után. Ahsoka előbb a Thabeskán, majd a Raadán próbál meg új életet kezdeni. A birodalmi erők kegyetlenkedései felett nem tud szemet hunyni, ezért összefog a helyi telepesekkel és megpróbál tenni valamit. A gond csak ott van, hogy a Hoban vezette csapat túl keményen odavág a birodalmiaknak, akik alaposan visszavágnak. Ahsoka egy időre kénytelen lelépni. Örültem, hogy végre bevontak a történetben egy inkvizítort is. Ahsoka és a Hatodik Fivér összecsapása nagyon emlékezetes lett, főleg mivel az összecsapás során az ifjú togruta Jedinek nem volt fénykardja sem. Bail Organa és R2 feltűnésének is kifejezetten örültem. A telepesek közül főleg Kaeden, Miara, Neera, Selda és Vartan voltak nagyon megkedvelhető karakterek. Hedala Fardi további sorsára még kíváncsi lennék. Ahogy Ahsoka megszerezte a fénykardjába illő kristályokat szintén a kedvenc jeleneteim között van. Érdekes, amit a fénykardokról írtak. A múltbéli visszaemlékezések rövidek, de ütősek.
[/spoiler]
A könyv elnyerte a tetszésemet. Valahogy azt éreztem, hogy ezt még bőven lehetne folytatni és remélem, hogy lesz is folytatás. Talán a Jedi-növendék kötetek óta nem olvastam ilyen jó SW ifjúsági regényt. Akár kezdő SW olvasóknak is merem ajánlani. Ötös, bekerült a kedvencek közé.
2017-02-01 15:11:41
P.A.Video Studio
Ahsoka Tano a The Clone Wars animációs sorozatból a nagybetűs kedvenc karakterem, de a Star Wars egészét tekintve is előkelő helyet foglal el nálam. A regény a togruta életének A Sith-ek bosszúja utáni egy, eddig ismeretlen részébe enged betekintést, melyben szembesülnie kell azzal a kérdéssel, hogyan segíthet újdonsült barátainak Jedi múltjának megemlítése nélkül.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/0aBC41uDSGo
2017-01-27 19:58:22
Köhler Zoltán
Kocsis Ferenc
Szomorúság, magány, dráma és némi humor jellemzik ezt a jól megírt, bár a kelleténél kicsit rövidebb könyvet, azt meséli el, hogyan bujkált Ahsoka Tano a galaxis peremén, majd csatlakozott a lázadókhoz. Nekem tetszett, vannak benne nagy pillanatok, meg elnagyolt, összecsapott jelenetek is, amiken még dolgozni kellett volna.
A 149. oldalon Miara tévedésből Ahsokának szólítja Ahsokát, nem Ashlának, ahogy ismeri.
Egy komoly hiba, hogy Ahsoka minden további nélkül kiveszi az inkvizítor kardjából a kristályokat és beszereli a saját fegyverébe, mire azok maguktól tulajdonságot váltanak és vörös helyett fehér fénnyel kezdenek világítani. Később meg azt állítja, hogy megtisztította őket valahogy, bár ennek a rituáléja teljesen kimaradt a jelenetből.
A 313. oldalon az áll, hogy a lázadók A-szárnyúakat vetnek be. Csakhogy ez a történet a birodalom megalakulása után alig két-három évvel játszódik, míg a Lázadók animációs sorozat tizenöt-tizennyolc évvel. Ráadásul az A-szárnyúakat eredetileg csak a yavini csata után kezdték gyártani és hadrendbe állítani. De az újabb szerzők valami okból egyre korábbra és korábbra teszik a megjelenésüket, nem törődve ilyen apróságokkal.
A 320. oldalon Tantive III. szerepel, csakhogy ilyen hajója nem volt Organának. Mivel a Tantive IV. nem sorszámot jelent a név után, hanem a név része.
2016-12-21 00:27:26
Kilvinger Ádám
Tóth Keve
Az Ahsoka egy jó könyv. Legalábbis annak, aki ezt a star warsos könyvet szeretné először elolvasni. Pont annyi információ, van benne, amennyi szükséges. Viszont aki már behatóbban ismeri a star wars világát, annak nem ajánlom, mivel kicsit unalmas lesz. Nekem is az volt. Ezen felül egyébként nagyon jó könyv.
2020-08-16 14:48:20
Fuchs László
Fuchs László
Pokorny Krisztián
Tökéletes összekötő kapocs a Klónók háborúja és a Rebels között. Megtudjuk egy-két fontosabb karakter utóéletét, megismerjük hogyan csatlakozott Ahsoka a lázadáshoz. Sajnos a fő történet szerintem kicsit lapos lett, itt inkább a részletek és kitérők tetszettek, mintsem a fő csapásirány, viszont A két sorozat kedvelőinek bőven ajánlott, sok részletet megvilágit.
2018-02-01 09:27:40
Vass Zsolt
Hortobágyi Krisztián
Varga Márk
Sheev Palpatine
Jászkai Péter
Varga Márton
Nagy csalódás volt. Ahsoka az egyik kedvenc karakterem, ezért nagyon vártam, hogy elolvassam a könyvet. A történet rém egyszerű, fordulatoktól teljesen mentes, unalmas. Sokszor úgy éreztem, hogy a történet 'star warsossága' kimerül abban, hogy néha kényszerű utalásokat tesz a filmekből ismert történésekre. A könyvben hosszas vívódás után jut el Ahsoka a fordulópontig, amit azonban nem magyaráznak, nem adnak hozzá támpontot, így lehet találgatni, vagy interneten kutakodni a fanfictionok között. A történet vége rendkívül összecsapottnak hatott.
2020-08-20 22:24:04
BBB
Nem igazán értek egyet a többséggel. A könyv egy kötelezőnek érződő összekötése a Clone Wars-nak és a Rebels-nek egy nagyon gyenge sztorival. Pontosabban két fél sztorival. Ashoka bonyolult személyisége, az a zseniális karakter, akit megismerhettünk a sorozatokból (Clone Wars, Rebels, Mandalorian), abból a regényben halvány nyoma fedezhető fel önmagának. A sztoriban az egyéb karakterek kidolgozatlanok, sok olyan leírás van, aki azt feltételezi, hogy egy karakter fejlődni fog a regény során, de végül nem történik semmi. Az utolsó 4 fejezetet tudtam élvezni, mert számomra eddig tisztázatlan események voltak benne.

Nem vagyok nagy kritikus, sokmindent tudok élvezni, ami a többségnek nem tetszik, de ez gyenge. Ashoka komplex karakteréhez és életművéhez fel kell nőni!
2021-01-31 18:17:49
Lajos Zoltán
Engem nagyon megfogott ez a kíváló regény! Emily nagyszerüen mutatja be Ahsoka belső érzelmi vívódását és elkötelezett segítségnyújtási szándékát a száműzetése közepette.Remekül ábrázolja az írónő a különböző karakterek érzelmi világát és érezhető egyfajta vágy a reményre és a jobb életre.Remélem,hogy lesz folytatás! Kedvenceim közé került!
2017-04-05 13:37:15

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban