Star Wars: A lázadás hajnala

Szerző:

Ár: 3.900 Ft2.730 Ft
Megtakarítás: 30 %
Várható megjelenés:
2017. október 18.
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
390
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás várható ideje:
október 21 - 27.

Jyn Erso nyolc éves, amikor meggyilkolják az anyját, míg az apját elhurcolják, hogy a Birodalom szolgálatába állítsák. Elveszíti a szüleit, de nem marad teljesen magára. Saw Gerrera veszi maga mellé, a férfi, aki a legszélsőségesebb eszközöktől sem riad vissza a zsarnoksággal szemben. Nem csak otthont biztosít Jynnek, hanem megtanítja mindarra, amire szüksége lehet ahhoz, hogy ő maga is harcba szálljon a Birodalom ellen.

Jyn az elnyomás elleni küzdelmnek szenteli az életét, és hűséges társa lesz Saw-nak, de egyre veszélyesebb helyzetbe kerül. Felvetődik benne a kérdés, hogy Saw katonájaként meddig lesz képes elmenni. Miután egy korábban elképzelhetetlennek tartott árulással kerül szembe, ki kell találnia, hogy valójában miben hisz és ki az, akiben megbízhat...

 

 

A sorozat további részei:

James Luceno
Star Wars: Katalizátor - egy Zsivány Egyes regény
Ár: 3.040 Ft
 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Fázmán József
Ezen a címen Magyarországon már megjelent egy Star Wars-regény: Crispin: A Lázadás hajnala, a Han Solo trilógia harmadik kötete. Nem lesz zavaró?
2017-09-10 00:30:43
Steve
Tisztelt Kiadó!
Miért kellett ennek a könyvnek a címét is ugyanarra fordítaniuk, mint annak idején A. C. Crispin Han Solo trilógiájának a harmadik részét? A régebbi Star Wars könyvnél az eredeti cím: Rebel Dawn. Így körülbelül akkor helyesen fordították le az angol eredetit.
Ez a könyv pedig angolul eredetileg a Rebel Rising címmel jelent meg. Ez pedig magyarul lehetett volna "A lázadás kezdete", vagy "A lázadás felemelkedése", mint ahogy például a Horus Heresy első köteténél is ezt választotta a végleges címként a Szukits Kiadó.
Ezzel a címválasztással most címismétlés, vagy inkább "címzavar" léphet fel egy eddig itthon megjelent teljes SW könyvlista felállításánál. Az újabb olvasók körében pedig teljes lesz a képzavar, hogy ugyanazon a címen két könyv is megjelent az SW világában, pedig nem újrakiadásról van szó, hanem csak fordítási hibáról, ami korrigálható. Ez így keveredést okozhat.
Számomra teljességgel érthetetlen, hogy miért ragaszkodnak az egyszer már szintén ugyanebben az univerzumban használt cím ismétléséhez, újrafelhasználásához.
Az észszerűség okán lehet ezen még változtatni a könyv megjelenéséig, vagy ez már "kőbe vésett" végleges cím?
2017-09-07 22:56:54

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyvek 60% kedvezménnyel

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban