Star Wars: Battlefront II.- Inferno osztag

Szerző:

Ár: 3.800 Ft 3.040 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
340
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
március 22 - 28.

A Halálcsillag terveinek szégyenletes ellopása, s az űrállomás megsemmisítése után a Birodalom védekezésre kényszerül. De nem sokáig...

 

A megtorlások sorát egy elit katonákból álló alakulat, az Inferno osztag kezdi meg, mely azt kapja feladatául, hogy kutassa fel és semmisítse meg a legendás Saw Gerrera szabadságharcosainak maradékát. Ezek a fanatikus ellenállók továbbra is egykori vezérük szellemiségét követve vívják harcukat a Birodalommal, s ebben a küzdelemben számukra semmilyen ár nem lehet túl magas, és semmilyen veszteség sem elviselhetetlen.

Az Inferno osztag tagjai beépülnek közéjük, hogy belülről bomlasszák szét az árnyak közt tevékenykedő szervezetet. S miközben versenyt futnak az idővel, a küldetésük is egyre veszélyesebbé válik: akár egyetlen rossz lépés is végzetes lehet. A kérdés csupán az, hogy meddig mehet el az Inferno osztag, hogy megóvja a Birodalmat?

 

 

A sorozat további részei:

James Luceno
Star Wars: Katalizátor - egy Zsivány Egyes regény
Ár: 3.040 Ft
 

A szerző további termékei:

Christie Golden
Warcraft: A klánok ura
Christie Golden
Star Wars: Sötét tanítvány
Ár: 3.120 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kovács Balázs
Polák Ákos
Pokorny Krisztián
Bár szerintem sincsen az első rész szintjén a regény, de mégsem értem ezt a negatív véleményt a regény kapcsán. Én el tudtam fogadni a döntéseket, nem éreztem különösebben soha, hogy ez most hatalmas baromság lenne egyes szereplők részéről, az amit tettek. Másrészről én a magam részéről az írónőt és védelmembe venném, mert egy ilyen regénynél biztosan szűk határidővel kellet dolgoznia. Mindenesetre közel sem tartozik szerintem a rosszabb könyvek közé, én élveztem magát a történetet. SPOILER! Külön meglepetésként ért, hogy ennyit megtudhatunk Saw ellenállásának az utóéletéről, és hogy miként viszonyultak a lázadókhoz.
2018-03-01 12:37:54
Köhler Zoltán
Vass Zsolt
Nagy Jenő
Kurali Zoltán
Aki a videojáték előzményére számít,az nagyon csalódni fog. A regény és a játék maximum az inferno osztag tagjai szerepeltetésével kapcsolódik egymáshoz. Sőt,mintha teljesen más személyek lennének,annyira mások a karakterek.A szereplők sokszor érthetetlen döntéseket hoznak,amit utána a szerző sem magyaráz meg. A legjobb példa erre az admirális döntése,mikor az osztagot válogatja. Egyikük sem végzett korábban még hasonló feladatot,mégis őket választja. Hiába mindegyikük a saját szakterülete legjobbja,eddig közük sem volt a kémkedős-beépülős ügynöki munkához. Olvasás közben az volt az érzésem,hogy mintha ez az írónőnek valami konzerv regénye lenne,amit a felkéréskor elővett a fiókból és és belemártotta valami star wars ,,mázba". Ha ezt mázt levennénk és áthelyeznénk a sztorit napjaink Afganisztánjába,vagy Szíriájába,ugyanazt a közepes háborús regényt kapnánk.
2018-01-30 11:00:46
Kocsis Ferenc
A Pokol osztag története szerintem pokolian ellentmondásosra sikerült. Amilyen remekmű volt a Battlefront első része, olyan disszonáns és több szempontból is vitatható minőségű regény lett a második ahhoz képest. Bár Christie Golden az SWU egyik legjobb művét produkálta a Sötét tanítvánnyal, ezt a minőséget sajnos nem sikerült megismételnie az Inferno osztaggal. Noha a végére egész tűrhető erkölcsi drámává fajult ez a sokat lelkizős, keveset akciózós történet, összességében mégis elégedetlen vagyok a munkájával. Főként azért, mert olvasás közben többször olyan érzésem volt, hogy a szerző nem gondolt át bizonyos dolgokat és menet közben találta ki a sztori egy részét, nem ügyelve a részletekre. Azaz felületes munkát végzett, összecsapva egyes dolgokat, míg másokat rendesen kidolgozott. Valahogy teljességgel hiteltelennek és hamisnak éreztem a főszereplők egyes gondolatait, érzéseit, tetteit számos helyen, amitől eléggé visszásnak tűnik az összkép. A szerző egyértelműen nehéz feladatra vállalkozott, amikor megpróbálta bemutatni a birodalom agymosott, hazug ideológiáján felnőtt fiatal katonáinak elvakult lelkivilágát, de úgy vélem, a leírása inkább csak az olvasóban kelt kétségeket, nem a szereplőkben. Ezt nem így kellett volna megírni szerintem.
2018-01-21 11:53:53

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Képregények

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban