Star Wars: Köztársaság Fénykora: A Jedik fénye

Star Wars: Köztársaság Fénykora: A Jedik fénye
Eredeti ár:4.990 FtAktuális ár:3.493 Ft

Vásárold meg csomagban, nagyobb kedvezménnyel!

Star Wars: Köztársaság Fénykora: A Jedik fénye
Szerző: Charles Soule
A sorozat 1. része
Sorozat:
Oldalszám:
396 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Várható megjelenés:
2024. március 23.
Szállítás várható ideje:
2024. március 28 - április 2.
VIP pont:
116 pont

NEW YORK TIMES BESTSELLER

Kétszáz évvel a Baljós árnyak történései előtt, a Köztársaság Fénykorában, a Jedik hoznak világosságot a galaxis legsötétebb sarkaiba.

Megrendítő katasztrófa történik a hiperűrben: egy hajó darabokra hullik, és a szerencsétlenség nyomán keletkező törmelékzápor egy teljes rendszer létét fenyegeti. A segélykérést hallva, a Jedik azonnal a helyszínre sietnek, ez a csapás azonban még az ő képességeiket is próbára teszi. Az ég meghasad, és odafentről halál záporozik a lovagrend segítségével felépített békés szövetségre, a Jediknek pedig az Erő gondjaira kell bízniuk magukat. Egyetlen apró hiba is életek milliárdjaiba kerülhet.

Miközben a Jedik bátran küzdenek az ártatlanok életéért, a Köztársaság határain túl valami rettenetes indul növekedésnek: a hiperűr-katasztrófa sokkal veszedelmesebbnek bizonyul, mint eddig hitték. Távol a mindent beragyogó fénytől, a sötétség mélyén, halálos fenyegetés lapul, és olyan titkot rejt, amely még a Jediket is aggodalommal tölti el…

Részletesebb bemutató a kötetről itt található.

Az első fázis regényeinek olvasási sorrendjét ebben a cikkünkben tekintjük át, míg a sorozat főbb Jedi-karaktereiről itt tudhatsz meg többet.

Méret:6.27 MBMegnyit

Kapcsolódó termékek

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek