Star Wars: Életre-halálra

Szerző:

Ár: 3.700 Ft 2.960 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
312
Kötés:
puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
augusztus 23 - 29.

Tombol a klónháború. A szeparatisták és a köztársaságiak ádáz harcokat vívnak a galaxis feletti uralomért, és eközben Palpatine főkancellár ravaszul manipulálja mindkét oldalt a saját céljai érdekében.

Rex százados magával viszi Ahsokát Gilad Pellaeon újonnan átépített rohamcirkálójának három napos próbaútjára. Ám a rutinművelet váratlanul veszedelmes mentőakcióvá alakul, amikor Hallena Devis, a Köztársaság egyik titkos ügynöke eltűnik egy szeparatista invázió folyamán.

Hallenát eredetileg azért küldték egy távoli világra, hogy támogasson egy helyi diktátort, de hirtelen azon kapja magát, hogy dühös szabadságharcosok veszik körül, akik gyanakvással szemlélik a Köztársaság módszereit és céljait.

A parancsnokság Ahsokát küldi Rexszel és hat tapasztalatlan klónkatonával a titkos ügynök kimentésére. Mialatt ő és a társai egyre veszélyesebb helyzetekbe sodródnak, mind keményebb próbák várnak valamennyiük meggyőződésére és lojalitására...

 

A szerző további termékei:

4. Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége
Ár: 1.800 Ft
1. Karen Traviss
Star Wars: Republic Commando - Tűzharc
Ár: 3.400 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Bakos János
Kocsis Ferenc
A regény angol címe: No prisoners, azaz Nem rabok. De szerintem helyesebb lett volna a Nem esünk fogságba vagy Ne ess fogságba címet adni neki.
Az idén megjelent SW könyvek közül ezt vártam a legkevésbé. Úgy gondoltam, nem lesz nagy durranás, ezért nem igazán voltam rá kíváncsi. Karen Traviss korábbi könyvei ugyanis egyöntetűen nem tetszettek. Túl sok volt bennük a nőies ömlengés, oda nem illő érzelgősködés, szemérmeskedés és amatőr bénázás. Ehhez képest ez a regény elképesztően más, sokkal jobban sikerült. Annyira, mintha nem is Karen Traviss írta volna, hanem egy háborús veterán férfi. Rendkívül izgalmas, sodró lendületű akcióregény, megrakva mély filozófiai gondolatokkal, fontos kérdésekkel és éles kritikával a Jedi Renddel és a Köztársasággal szemben. Az idei SW könyvek közül egyértelműen ez tetszik eddig a legjobban. Nagyon profi munka, nálam ott van az 5 legjobb SW regény közt! Feltétlenül olvassátok el! Ezt nem lehet kihagyni!
2017-08-14 16:40:50
Vass Zsolt
Köhler Zoltán
Hortobágyi Krisztián
Jászkai Péter
Tormássy Gábor
Érdeklődnék ,hogy Karen Miller könyvét , ennek sorozatnak ( Klónok háborúja ) a 2. részét nem adnák ki még egyszer ? Sehol nem tudom beszerezni ! Nagyon szépen kérem !
2017-08-07 19:24:40
V.G.
Na végre! A Clone Wars trilógia 3. kötete... Csak 8 évet kellett rá várni! A Fejvadászháborúk-trilógia 2. és 3. kötetét esetleg nem lehetne kiadni 15 év után?? Légyszí-légyszí!!!! :)
2017-04-25 20:44:39

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyvek 60% kedvezménnyel

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban