Star Wars: Életre-halálra

Szerző:

Ár: 3.700 Ft2.590 Ft
Megtakarítás: 30 %
Várható megjelenés:
2017. július 5.
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
312
Kötés:
puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás várható ideje:
július 8 - 14.

Tombol a klónháború. A szeparatisták és a köztársaságiak ádáz harcokat vívnak a galaxis feletti uralomért, és eközben Palpatine főkancellár ravaszul manipulálja mindkét oldalt a saját céljai érdekében.

Rex százados magával viszi Ahsokát Gilad Pellaeon újonnan átépített rohamcirkálójának három napos próbaútjára. Ám a rutinművelet váratlanul veszedelmes mentőakcióvá alakul, amikor Hallena Devis, a Köztársaság egyik titkos ügynöke eltűnik egy szeparatista invázió folyamán.

Hallenát eredetileg azért küldték egy távoli világra, hogy támogasson egy helyi diktátort, de hirtelen azon kapja magát, hogy dühös szabadságharcosok veszik körül, akik gyanakvással szemlélik a Köztársaság módszereit és céljait.

A parancsnokság Ahsokát küldi Rexszel és hat tapasztalatlan klónkatonával a titkos ügynök kimentésére. Mialatt ő és a társai egyre veszélyesebb helyzetekbe sodródnak, mind keményebb próbák várnak valamennyiük meggyőződésére és lojalitására...

 

A szerző további termékei:

4. Karen Traviss
Gears of War: A koalíció vége
Ár: 1.440 Ft
1. Karen Traviss
Star Wars: Republic Commando - Tűzharc
Ár: 3.400 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

V.G.
Na végre! A Clone Wars trilógia 3. kötete... Csak 8 évet kellett rá várni! A Fejvadászháborúk-trilógia 2. és 3. kötetét esetleg nem lehetne kiadni 15 év után?? Légyszí-légyszí!!!! :)
2017-04-25 20:44:39

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyvek 60% kedvezménnyel

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban