Star Wars: Medstar I. - Harctéri sebészek

Szerző:

Ár: 3.700 Ft 2.960 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
308
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Szállítás:
október 26 - november 1.

A köztársaságiak és a szeparatisták pusztító polgárháborúja dúl a galaxisban. A legádázabb harcok a Drongar nevű, mocsarakkal teli világon tombolnak, ahol egy ostromlott mozgó hadikórház személyzete nap mint nap megvívja a saját háborúját. A harcoló felek gyilkos csatákat vívnak a Drongar legértékesebb termékért, egy helyi növényért, és sebesültszállító gépek végtelen sorban hordják a sérülteket és a haldoklókat - főleg klóngyalogosokat, de más fajokhoz tartozó katonákat is. Mialatt az orvosok elszántan dolgoznak, hogy életeket mentsenek, mások próbálnak titokban hasznot húzni a háborúból: a feketepiacon üzletelnek, vagy a háború eseményeit manipulálják. Végül viszont mindenkire kemény próba vár, és csak azok remélhetik, hogy életben maradnak, akiknek a szíve könyörületes, de a lelke rendíthetetlen...

 

A szerzők további termékei:

Michael Reaves, Steve Perry
Star Wars: Halálcsillag
Ár: 2.640 Ft
Michael Reaves, Maya Kaathryn Bohnhoff
Star Wars: Árnyjáték
Ár: 3.600 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Köhler Zoltán
Kovács Balázs
Endre nem vagy nagy rajongó mi? Luke úszott a bacta tartályban miután megdolgozta a wampa, aztán levágták a kezét, mi az ha nem sérülés? Anakinnak is levágják kezét lábát és megég, de nem hal bele, Padme is megsérül a Geonosisi aránába, megkarmolja az egyik vadállat és még biztos van pár ami nem jutott eszembe, de már így is túl kockának érzem magam. :)
2017-07-14 10:03:10
Szabó Endre
Én eddig azt hittem hogy a Star Wars-ban nincs is sérülés. Eddig akit eltaláltak, az azonnal meghalt. Mindegy hogy egy full páncélt, vagy éppen egy szakadt pólót viselt, azonnal annyi lett neki. :) A SW történelme folyamán feljegyzett egyetlen nem halálos sérülés az az Endor holdján történt, amikor Leia-t vállon találta egy kósza lövedék. :)
2017-07-03 09:39:08
Németh Péter
Mit tudtunk meg ebből a leírásbó?
2017-06-17 08:33:27

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyvek 60% kedvezménnyel

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban