Mondd, hogy megvársz

Szerző:

Ár: 4.199 Ft3.149 Ft
Megtakarítás: 25 %
Várható megjelenés:
2021. október 15.
Kiadó:
Álomgyár Kiadó
Oldalszám:
400
Kötés:
puhafedeles
ISBN:
9789635701872
Készlet:
Beszerzés alatt
Szállítás várható ideje:
október 19 - 25.

"Gyönyörű és érzelmes!" - KCBookLover

 

"Vicces, drámai, szexi." - The Escapist Book Blog

 

Hatéves korunk óta Devney Maxwell a legjobb barátom, és fogalma sincs arról, hogy szerelmes vagyok belé. Útban a profi baseballjátékosi karrier felé továbbra is ő maradt az otthonom - az egyetlen otthon, amelyet valaha is ismertem. De amikor visszatérek Sugarloafba, hogy gondoskodjam a családi farmról, azzal szembesülök, hogy épp a rossz férfival készül összekötni az életét... és elönt a kétségbeesés.

 

Elég egyetlen, tökéletes csók, hogy megváltozzon minden.

 

Hat hónapom van, hogy helyrehozzam a dolgokat Devney-vel - vagyis meggyőzzem, hogy hagyja itt ezt a várost, és azt az egy csókot örökkévalósággá változtassam.

 

Éppen erre törekszem, és azzal töltöm a napjaimat, hogy az unokaöccse baseballcsapatát eddzem, helyrepofozzam a farmot, és teljes szívemből szeressem őt. Végül már úgy néz ki, hogy a kapcsolatunk szilárd alapokon áll, és találni fogunk valami megoldást, hogy működni tudjon.

 

Aztán beüt a tragédia, ami örökre megváltoztatja az életét. Őrá nagyobb szükség van itt, mint eddig bármikor, számomra azonban szóba se jöhet, hogy maradjak.

 

Tudom, hogy nekem csakis ő kell, és ehhez képest lehet, hogy most el kell engednem.

 

Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzőjének legújabb, megindító és lebilincselő romantikus sorozata négy, a szülővárosába hazatérő fivér szerelmeiről szól. A regények egymástól függetlenül olvashatóak.

 

"Corinne Michaels lélegzetelállító új sorozata bővelkedik érzelmekben, romantikában és reményben." - Melanie Harlow, USA Today bestsellerszerző

 

"Az Arrowood fivéreket egyenesen imádni fogod! Kihagyhatatlan!" - K.A. Linde, USA Today bestsellerszerző

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban