#T Elveszett madarak

Szerző:

Ár: 4.480 Ft 3.808 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2022
Kiadó:
Agave
Oldalszám:
400
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9789635980420
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
július 1 - 7.

Egy hajó kapitánya, akit nem béklyóz az idő.

Egy néma gyermek, akire elképzelhetetlen hatalom ró terhet.

Egy ezeréves asszony, akit emberöltőnyi tévedések kísértenek.

Közös történetük az elmúlt évek egyik legjobb sci-fi regénye.

 

Nia Imani hajókapitány élete sokban különbözik másokétól. Míg az ismert világokban ugyanúgy telnek az évek, számára a több évtizedet felölelő utazások nem többek néhány hónapnál. Mindenhol várja egy megöregedett barát vagy szerető; ő azonban a legtöbbször csak magányosan sodródik a hajóján, és a következő fizetést várja. Ám egy nap találkozik egy rejtélyes fiúval, aki a megtalálói szerint az égből hullott a földre.

 

A gyermek nem beszél, egyedül régi fafuvoláján játszott gyönyörű, keserédes zenéjén keresztül kommunikál. Niát megragadják a dalai, és a kettejük között kibomló különös kapcsolat hatására úgy dönt, magával viszi a fiút. A csillagfényes utazás évei alatt pedig a két kívülálló felfedezi a másikban azokat a dolgokat, amelyek saját magukból hiányoznak. A fiú számára ez az otthont, a szeretetet és a biztonságot jelenti. Nia számára pedig a saját világán kívüli, stabil pontot.

 

Csakhogy nem Nia az egyetlen, akinek felkeltette a figyelmét a fiú. Sóvárog utána a múlt, és amikor utoléri őket, azzal fenyeget, hogy mindketten elveszíthetik azt, ami a legfontosabb: egymást.

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban