Testvérem, Muhammad Ali

Testvérem, Muhammad Ali
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:5.999 FtAktuális ár:4.799 Ft
Testvérem, Muhammad Ali
Szerző: Rahaman Ali
Műfaj:
Oldalszám:
400 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
Megjelenés éve:
2020
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
160 pont

Megszámlálhatatlanul sokat írtak már Muhammad Aliról, aki minden kétséget kizáróan az egyik legkedveltebb sportoló volt a világon, emellett pedig milliók példaképe. Ám egészen mostanáig épp az nem szólalt meg, aki a legjobban ismerte őt - egyetlen testvére és legjobb barátja, Rahaman Ali.

Rahamannál közelebb senki sem állt Muhammadhoz. A Cassius és Rudolph néven született testvérpár együtt nőtt fel, együtt edzettek, együtt járták be a világot, és együtt harcoltak az utcán és a ringben.

A testvérétől elválaszthatatlan Rahaman szemtanúja volt Muhammad legjobb és legrosszabb pillanatainak, ismerte a fáradhatatlan tréfamestert és a féltékeny idősebb testvért, az elszánt polgárjogi aktivistát, a hűtlen férjet és a szerető apát. A Testvérem, Muhammad Ali újszerű, bennfentes nézőpontból eleveníti fel a bokszsztár életének nevezetes eseményeit, miközben eddig ismeretlen történetek segítségével rajzolja meg egy büszke, megosztó, ám sérülékeny ember arcképét.

Rahaman Ali rendkívüli és megrendítő memoárja minden eddigi Muhammad Ali-életrajznál nagyobb igényű és személyesebb dokumentum a 20. század egyik ikonikus sportolójáról - és egy, a születéstől egészen a halálig elválaszthatatlan testvérpár története.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

AKCIÓGyilkos Hazafi
Rendelhető
3.990 Ft3.192 Ft
AKCIÓAz álarc mögött
Rendelhető
3.999 Ft3.199 Ft
Led Zeppelin
Rendelhető
8.499 Ft7.649 Ft

Utoljára megnézett termékek

AKCIÓTestvérem, Muhammad Ali
Rendelhető
5.999 Ft4.799 Ft