Star Wars: Han Solo (képregény)

Szerző: Marjorie Liu

Ár: 4.590 Ft 3.672 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
116
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 23 - 29.

Han titkos küldetést kap: meg kell mentenie a felkelők néhány informátorát és kémét. Hogy mi az álcája? A galaxis legnagyobb és leghírhedtebb csillaghajó versenye, a Dragon Void – egy bajnokság, aminek a megnyeréséről egész életében álmodozott. Most itt az esély a győzelemre, de vajon képes-e így is koncentrálni a küldetésre vagy cserben hagyja Leiát? Hamarosan adódik még egy feladat: meg kell találni egy árulót a Felkelők Szövetségében. Miközben a Dragon Void egyre izgalmasabbá válik, egy bizonyos vuki segédkezet nyújt az áruló elleni vadászatban. Tegyétek meg a téteteket, mert máris zajlik a galaxis legdurvább versenye! Mi Hanra fogadunk és a Millenium Falconra – végül is, ez az a hajó, ami kevesebb, mint tizenkét parszek alatt teljesítette a Kessel futamot!

 

A sorozat további részei:

1. Greg Pak
Star Wars: Darth Vader: A Sith sötét szíve (képregény)
Ár: 4.232 Ft
1. Charles Soule
Star Wars: A sors ösvénye (képregény)
Ár: 4.232 Ft
Ethan Sacks
Star Wars: Skywalker kora - Hűség (képregény)
Ár: 4.232 Ft
2. Charles Soule
Star Wars: Csillagfény hadművelet (képregény)
Ár: 5.290 Ft
 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Polcz Máté
Jelenleg a kedvenc képregényem. Nagyon izgalmas és a végén is jó a nagy fordulat.
2021-01-07 12:11:54
P.A.Video Studio
Marjorie Liu képregényében Han Solo részt vesz a galaxis egyik legveszélyesebb űrhajó-versenyén, a Sárkányűr-futamon, hogy lázadó ügynököket menekítsen ki különböző planétákról és megmutassa a világnak, hogy ő a legjobb pilóta.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/mUR1o6suJyo
2019-07-12 20:02:31
Kovács Máté
Mester Attila
Ez a különálló sorozat nagyszerű grafikával és mozgalmas történeteivel magával ragadott!Bátran ajánlom minden Star Wars rajongónak!
2018-12-04 23:13:18
Havasi István
Han Solo képregény
Marjorie Liu 5 füzetes minijében Han Solo kerül a középpontba egy olyan kalandban, mely a IV. epizód: Új remény után játszódik valamikor. Pontos kronológia nincs is megadva. Gyakorlatilag nem is fontos. Más képregényekre, vagy történetekre nincs is utalás, csak az Új reményre. Tehát, egy teljesen önállóan olvasható történettel állunk szemben, mely egyedül is megállja a helyét.
Han Solo és Csubakka sosem voltak a kedvenc figuráim, illetve a pilóták és versenyek világa is távol áll tőlem, mégis ennek a történetnek sikerült megnyernie. Sikerült több érdekes elemmel is bővíteni az univerzumot. Ott van a Sárkányűr futam, vagy éppen Loo Ra Anna rejtélyes népe és a „szemtanúi”.
[spoiler] Leiának sikerült rávennie Hant, hogy jelentkezzen egy nagyon veszélyes küldetésre. Részt kell vennie a Sárkányűr futamon, hogy a felkelők kémeit összegyűjthesse és haza jutassa őket. A kémem olyan dolgokat tudnak, melyek fontosak a lázadásnak. Han örömmel vesz részt a versenyen, mely bár az álcája, mégis szeretné megnyerni. A feladatot nehezíti, hogy az egyik kém áruló. A sztori egyik előnye, hogy nem tudjuk ki is az áruló pontosan. A vele kapcsolatos fordulat a sztori egyik legerősebb része. A Sárkányűrön különböző pilóták vesznek részt. Az egyik legjobb figura: Loo Re Anno. Nem tudjuk, hogy pontosan melyik fajba tartozik, csak azt, hogy a hölgy fajtája utolsó képviselője. Loo Re Anno népe nagyon különleges, főleg az, ahogy a téridő redőiben, vagy éppen annak hajlataiban élnek. Loo-nak sikerül Hanban felébresztenie az emberibb énjét. Jó betekintést nyerünk Han gondolkodásmódjába. Ezekben állandóan azt hangoztatja, hogy mennyire önző, csak saját maga számít, és senki más. Mégis a tettei ennek ellenkezőjét bizonyítják. Sokkal önzetlenebb és jobb a szíve, mint azt állandóan hangoztatja. Han és Leia itt többször is kimutatják egymás iránti vonzalmukat. Ez például a tettetett pofon jeleneténél nyilvánul meg a legjobban. A kém szál nagyon izgalmassá tette a történetet, a versenynél viszont voltak olyan részek, melyek kissé unalmasak voltak. (Vagy az is lehet, hogy csak azért nem szerettem ezeket a részeket, mert a versenyek világa nem szokott izgalomba hozni.) [/spoiler]
Mark Brooks rajzai nagyon szépek. Az érzelmeket nagyszerűen ki tudja fejezni. A történetvezetés egész jó tempójú, több helyen elég feszes. Az új szereplők megnyertek, főleg Loo Re Anno. Han is egyre jobban maga mögött hagyja önzőbb énjét. A fordulatok tetszettek. Egy jó kis kaland volt ez. Négy és fél.
2018-11-12 16:28:25
Kiss László
Jászkai Péter
Köhler Zoltán
Vass Zsolt
Lukács László

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban