Star Wars: Jedha hamvai (képregény)

Szerző: Kieron Gillen

Ár: 4.590 Ft 2.295 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
156
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
június 1 - 7.

A Halálcsillag felbukkanása mindent megváltoztatott. De a szuperfegyver pusztulása bebizonyította, hogy a Birodalom nem sebezhetetlen. 

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Star Wars sorozatának 38-43. részét foglalja magában. A kötetben található történeteket Kieron Gillen írta és Salvador Larroca rajzolta. 

A pusztító fegyver megjelenése nyomán laza szövetség kezd formálódni, amelynek tagjait a remény egyesíti. Röviddel azután, hogy a Halálcsillag megsemmisítette Jedha Szent Városát, Trios királynő csapatai megrohanják a romokat, hogy összegyűjtsék azt, ami megmaradt, míg a felkelők azért küzdenek, hogy megőrizzék a bolygót a túlélőknek. Mialatt a Leviathan a bolygóhoz tart, Luke Skywalker heves harcot vív önmagával. Segíteni akar a felkelőknek, de közben szeretné a Jedik útját járni - ezek után ki fogja vezetni a Birodalom elleni támadást? Ez az új kaland számos ponton kapcsolódik a Zsivány Egyes történetéhez...

 

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

1. Kieron Gillen, Salvador Larroca
Star Wars: Darth Vader: Vader (képregény)
Ár: 2.295 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kovács Máté
Havasi István
Star Wars 7: Jedha hamvai
A Jedha hamvaival Kieron Gillen átvette a Star Wars sorozat írását, ami az előző kötet számai után azt hiszem jót tett a sorozatnak. Gillen elmondása szerint azt is be akarja mutatni, hogy lett Luke-ból olyan fontos parancsnok A Birodalom visszavágra. Nem csak ezt, hanem Han parancsnoki helyzetét is sikerült megalapozni. E mellett ez volt az első olyan jelentős történet, mely összekapcsolódott a Zsivány Egyes történetével. Méghozzá nagyszerűen. Itt látszódik, hogy Jynék áldozata nem volt hiábavaló.
[spoiler] A birodalmiak ki akarják bányászni a maradék kyber kristályt még mielőtt a haldokló Jedha holdja végleg összeomlana. Igénybe veszik Trios királynő és a shu-toruniak segítségét. Kanchar parancsnok személyében egy újabb igazán kíméletlen és kegyetlen birodalmit ismerhetünk meg, aki méltó ellenfele lett hőseinknek. Luke még mindig Jedi akar lenni. Igyekszik Jedihez méltó módon viselkedni. Az Al-Jed városában az akciózása fantasztikus volt. A Végső Szem kultusztól fontos dolgot tanult a türelemről. És furfanggal még Karnchart is sikerült kiütni. Han ismét bebizonyítja, hogy van szíve és megfordítja a dolgok rossz állását a sztori végén. Parancsnokként nagyszerűen helytáll. Kirángatja Ubin Dest az öngyilkos hajlamaiból. Leia is jobban megtanulja becsülni Luke-ot és Hant. A Triios-szal kapcsolatos fordulat egy érdekes helyzetet teremt. Meglátjuk Trios milyen lesz a lázadók titkos támogatójaként. Saw Gerrera ellenállói is előkerülnek, köztük Benthic, a jobb keze. Plusz pont jár A lázadás hajnalára való utalásért. [/spoiler]
Nagyon élvezetes lett a Jedha hamvai. Egy olyan nagyszabású dolgot vetít előre mely közelebb visz bennünket A Birodalom visszavághoz. E mellett kiváló volt az összekötés a Zsivány Egyessel. Még több ilyen. Ötös.
2019-01-08 19:24:48
Reményi József
Köhler Zoltán
Vass Zsolt

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban