A testépítésen túl - Az izomnövelés és erőedzés titkai reneszánsz embereknek

A testépítésen túl - Az izomnövelés és erőedzés titkai reneszánsz embereknek
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:3.990 FtAktuális ár:3.192 Ft
A testépítésen túl - Az izomnövelés és erőedzés titkai reneszánsz embereknek
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
304 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Megjelenés éve:
2020
Szállítás:
2024. március 24 - 27.
VIP pont:
106 pont

Urald az edzésed legizzasztóbb pillanatait, előzd meg a sérüléseket, érj el példátlan mértékű erőnövekedést, és építs még több izmot! A régi idők klasszikus tudása ötvözve a modern idők tudományos áttöréseivel.

Pavel egész életét az erőedzés tanulmányozásának szentelte. Eredményeit amerikai és a szovjet különleges alakulatok, az Egyesült Államok tengerészgyalogsága, a SWAT, profi sportolók, harcművészek, tornászok, erőemelők, súlyemelők, olimpiai bajnokok edzésein kamatoztatja - olyanoknál, akiknél kizárólag az eredmények számítanak, és a bukásra nincs mentség...

Pavel már elvégezte helyetted a munka dandárját, klasszikusnak számító, szinte elfeledett szakkönyveken rágta át magát, korunk legjobbjaival vitatta meg tapasztalatait, és a saját testét vetette alá a kísérletezésnek. Módszerei olyan katonáknál és rendőröknél bizonyítottak, akiknek egyetlen rossz mozdulata is végzetes lehet, és olyan atlétáknál, illetve harcművészeknél, akik a segítségével valósították meg álmaikat.

A testépítésen túl Pavel legütősebb stratégiáinak, tippjeinek és gyakorlatainak összefoglalója, amely a legapróbb, kulcsfontosságú részleteket sem hagyja figyelmen kívül. Ismerd meg Pavel edzésrendszerét, amely elszánt férfiak és nők ezreit juttatta a csúcsra!

Láss A testépítésen túl, és felejtsd el a kifogásaidat! Tegyél szert brutális erőre, hozz ki a teljesítményedből a maximumnál is többet, és szárnyald túl önmagad!

"A testépítésen túl az erőedzés titkainak kincsesbányája."

Larry Scott, a Loaded guns szerzője, egykori Mr. America, Mr. Universe, az első Mr. Olympia

"Pavel A testépítésen túl című könyvében az edzés valamennyi aspektusával foglalkozik - a flexibilitástól az erőfejlesztés módszerein át egészen a tengerészgyalogság tréningjéig. Pavel gyakorlatai között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Leborulok Pavel és A testépítésen túl nagysága előtt!"

Louie Simmons erőemelő, a Westside Barbell alapítója

"Tiszta szívből ajánlom A testépítésen túl című könyvet, amely minden egyes testrész erősítésével elképesztő alapossággal foglalkozik. Ha komolyan veszed a fizikumod fejlesztését, és a progresszív ellenállásos edzés új megközelítésére vágysz, szerezd be ezt a könyvet!"

Marty Gallagher erőemelő világbajnok, a Primitív őserő szerzője és az Egészség tiszta erőből társszerzője

"A testépítésen túl az edzés átfogó enciklopédiája. Bárcsak elérhető lett volna már a pályám kezdetén! Pavel egyike azon keveseknek, akik képesek hatékonyan átültetni az edzéssel kapcsolatos tudományos ismereteket a való életbe. A helyedben azonnal nekiugranék az olvasásnak!"

Bud Jeffries erőemelő, a How to Squat 900 lbs szerzője

"Az egyik legjobban strukturált erőedzéssel foglalkozó könyvet tartod a kezedben, és a kötet nemcsak testépítőknek szól, hanem mindenkinek, aki már belekóstolt a súlyzós edzésbe, vagy épp most vágna bele. Mindez természetesen a Paveltől megszokott alapossággal tálalva és fanyar humorral fűszerezve."

Lakatos Péter, StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu - fekete öv

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Star Wars: Kirajzás
Rendelhető
4.990 Ft3.493 Ft
Star Wars: Thrawn keze: A múlt kísértete
Előjegyezhető
4.990 Ft3.493 Ft
AKCIÓA hengerezés kézikönyve
Rendelhető
3.990 Ft3.192 Ft

Utoljára megnézett termékek