The Witcher/ Vaják: Történetek Ríviai Geraltról (képregény)

Szerző: Paul Tobin

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
396
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
187 x 287 mm
ISBN:
9789634975908
Szállítás:
bizonytalan

Gyűjtői, A/4-es, keménytáblás díszkiadás védőborítóval, közel 400 oldalon! 

Történetek Ríviai Geraltról képregénygyűjtemény Az elátkozottak háza, Rókagyermek és Varjak átka c. képregényeken kívül tartalmazza a most először megjelenő Szörnyvadászokat is.

Tartalom: Ríviai Geralt, Vesemir, a legidősebb és legtapasztaltabb vaják társaságában a Nilfgaardi hadsereg által megszállt Vorune-be érkezik. És bár a két szörnyvadász Yennefer felkutatására indult, a kisvárosban elvállalják egy emberevő gyilkos felkutatását. Hamarosan kiderül azonban, hogy Geralt világában bőven akadnak más szőrnyek is...

Figyelem!
Szörnyvadászok c. képregény csak ebben a gyűjteményben lesz elérhető, önálló kötetként nem jelenik meg.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Csere Mihály
A sok negatív beszollás ellenére én csak dicsérni tudlak. A formátumot imádom, sokkal élvezetesebb a Vaják történetet ilyen nagy formátumban olvasni. Én csak gratulálni tudok és hát nem bánom, hogy a régieket erre cserélem. Azokat szépen ajándékba lehet adni barátoknak vagy rokonoknak s megvan oldva egy rend ajándék :) Remélem még jön hasonló formátumú képregény, nem csak Vaják hanem más címek is.
2021-04-02 21:41:17
Balázs Bence
Kovács István
Imádom az ilyen kiadásokat, amikor a régi "törzsvásárlókat" szívatjuk, akik előrendeltek/megvettek minden Vaják képregényt külön, megjelenéskor. Majd jön egy ilyen kiadás, ami olcsóbb is (ami nem érdekelne) és egy plusz történetet is tartalmaz, amihez magyarul sehogy máshogy nem juthatunk, csak ha újra megveszünk azt, amit előtte már megvettünk.

Vicc az egész. Értem, hogy takaróztok a CDPR-ral, de nem hiszem, hogy ne lehetett volna erre egy értelmes, köztes megoldást találni, akár olyan kiadvány mellé betenni, ami a jövőben jelenik meg és ezt kommunikálni. Ez sokkal jobban egy újabb bőr lehúzásának tűnik.

De tanulva ebből, a következő Vaják képregényeket inkább ki is hagyom, hátha majd a 4-5-6. részt tartalmazó következő "exkluzív gyűjtői" kiadás egy másik, csak abban megjelenő történetet fog tartalmazni...

Hamarabb veszem meg a GOG-os Witcher 3 DLC-t olcsóbban és mellé megkapom ingyen ezt a plusz képregényt angolul, mint ezt a kiadást.
2021-05-15 00:20:23
Antal Zoltán
A Szörnyvadászok című képregény megtalálható angol nyelven a Witcher 3 játék GoG bővített verziójában, pontosabban a Blood and Wine DLC mellékleteként "Killing Monsters" képregényként. Szóval az hogy magyarul nem jelenik majd meg különálló kötetként egyszerű lehúzás, köszi... Remélem a másik DLC-hez tartozó képregénnyel, a Saskia comiccal nem fogják ugyanezt csinálni, mert az ugyanígy elérhető a Witcher 3 GoG tartalmaként, szintén angol nyelven persze. Mindenesetre ha valaki érdekelmek a képregények angolul, beszerezhetőek...
Köszi Szukits, ha lehet ne romboljátok a saját renométokat ilyen húzásokkal, aki meg ezt kitalálta, attól én biztos megvállnék... De tényleg, ha összerakjátok a matekot és a marketinget... aki megvette az előző képregényeket az megveszi a plusz egyet is, de aki megvette az első négyet (ötöt) annak arculcsapás hogy van egy amit nem tud begyűjteni,csak ha hagyja magát meglopni... Vannak olyan speciális fantasy sorozatok/világok, amelyek kultusza és/vagy eszmei értéke olyan nézőpontot követel meg, ahol az értékelő tisztában van ezekkel az egyedi értékekkel. Kedves Szukits, legközelebb ha nem akartok ilyen bakit, kérdezzetek, nem szégyen az... Köszönöm hogy elgondolkodtok ezen minden rajongó nevében, leginkább azok nevében akik hozzám hasonlóan (vagy akár régebben) több mint egy évtizede követik Geralt utazásait!
+1 Azt kifelejtettem, hogy a CD Projekt Red kérésére nem jelentethető meg különálló képregényként... elegáns védekezési hárítás...

Kedves Zoltán!
Pedig pont erről van szó, és bár nem szoktuk ilyen mélységben tájékoztatni az olvasókat a mit miértről, de ebben az esetben kivételt teszünk, és bemásoljuk a jogtulajdonos CD Projekt Red álláspontját, válaszát.
Íme:
Unfortunately, CD Projekt would prefer that this story not be released on its own, but rather as part of either the library edition or, possibly, one of the other collected trades.

Üdvözlettel,
Szukits Kiadó
2020-11-15 17:54:37
Szabó Nándor
Na ezt én most nem értem. Nem olvastam még Witcher képregényt, ezért légyszi valaki világosítson fel. Ha én megveszem ezt a gyűjteményt, illetve pluszba megveszem a Hús és Tűz c. kötetet, akkor teljes lesz az eddig megjelent Witcher képregény sorozat?

Kedves Nándor!
Igen, így teljes a jelenleg 5 részes sorozat.
Szukits Kiadó
2020-05-20 21:05:20
Zelei Róbert
Az 5. kötet majd a Fading memories lesz, de szerintem arra még sokat kell várnunk, mert még a Dark Horse kiadó is csak az első résznél tart ami júniusban jelenik meg. A teljes kötet meg 4-5 minisorozatból áll, ha tippelnem kellene akkor talán jövőre ha lesz belőle valami hogy Magyarországon is megjelenjen a Szukits kiadó által. A szörnyvadász-os exkluzív tartalom, az csak gyűjtőknek érhető el kompletten az első három kötettel együtt.
2020-04-18 16:09:43
Torkos Árpád
Miután az első négy kötetet kb. 16000 forintért beszereztük, elég nagy arcul csapás, hogy most ugyanaz a négy történet, plusz exkluzív tartalommal, fele annyiért elérhető. Ha az ötödik kötet nem jelenik meg külön is, akkor azt hiszem, nekünk ennyi volt ez a képregénysorozat.

Kedves Árpád!
Az első három képregény valóban, a Hús és tűz ellenben nem lesz benne a gyűjteményben. A Szörnyvadászok pedig nem jelenhet más formában, mert nem engedi a lengyel jogtulajdonos, a CD Projekt Red.:(
2020-04-18 14:05:49
Zelei Róbert
A Dark Horse kiadó idén június 17-én publikálja a következő képregény kötet első részletét Fading memories - Múló emlékek címen :) Alig várom hogy majd idővel itthon is megjelenjen a komplett minisorozat a Szukits kiadó jóvoltából.
2020-04-13 23:57:25
Zelei Róbert
Így érthető a helyzet hogy a Szörnyvadászok képregény önálló kötetként nem jelenhet meg, hiszen ha a lengyel jogtulajdonos nem engedi, akkor nincs mit tenni. Muszáj gyűjtői változatban kiadni. Azok járnak jól, akiknek az első 3 rész nincs meg a képregényből, mert akkor ehhez a kiadáshoz megrendelik a 4. részt (Hús és tűz), és teljes a készlet :) Végül is nekem megvan mind a 4 rész, de így is örülök ennek a külön kiadásnak, mert a Szörnyvadászok történetet lehet az 5. kötetnek is gondolni :) Megrendeltem, és alig várom a megjelenést. Néhány év múlva nagy lesz az értéke, főleg ilyen A4-es keménytáblás díszkiadásban igazi ritkaság lesz.
Köszönöm a Szukits kiadónak!
2020-04-08 22:40:32
Kiss Péter
Nemrég vásároltam meg a 4 kötetet, szóval ez elég kitolás a képregények gyűjtőivel szemben. Szerintem, most a sorozat után ekkora rajongás mellett érdemes lenne ezt az új történetet külön is kiadni.

Kedves Péter!
Tényleg megpróbáltuk, de a lengyel jogtulajdonos CD Projekt Red nem engedi. A Szörnyvadászok csak ebben a gyűjteményben jelenhet meg, másként nem. Persze dönthettünk volna úgy, hogy akkor nem adjuk ki...
Szukits Kiadó
2020-03-29 16:50:49
Lánczky Sándor
"A Szörnyvadászok c. képregény csak ebben a gyűjteményben lesz elérhető, önálló kötetként nem jelenik meg." Pont ezért nem fogom megvásárolni, nagyon szeretem, és gyűjtöm.
2020-03-22 23:42:47
Pántya Gergő
Csatlakozok az előttem szólókhoz.
2020-03-21 13:18:22
Bíró János
Egyetértek, ez így kicsit "érdekes", hogy meg kell venni egy gyűjteményes kötetet, ami nem tartalmazza a 4. részt, de azért tartalmaz valamit ami önállóan nem jelenik meg... hááát... :(
2020-03-18 17:15:33
Lánczky Sándor
Szomorú vagyok, hogy nem jelenik meg önállóan.
2020-03-04 11:11:03

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban