# Trónok harca - 8. évad (DVD)

Ár: 7.999 Ft
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Pro Video Film
Rendező:
David Benioff, D.B. Weiss
Képarány:
1.78:1 (16:9)
Játékidő:
420 perc
Szállítás:
július 10 - 16.

Az Emmy-díjas Trónok harca visszatér egy utolsó évadra, és csordultig van csalárdsággal és alattomossággal, lovagiassággal és becsületességgel... Valamint végre összecsapnak egymással az élők és a holtak. A Holtak Serege – melyet az Éjkirály, a Mások és egy élőhalott sárkány irányít – szembesül Jonnal, Dany-vel és egyesített seregeikkel, ezzel pedig elértük hát a végkifejletet, amely választ ad a sorozat főszereplőit övező számtalan kérdésre. Jon valódi kiléte könnyen aláaknázhatja Dany igényét a Vastrónra, és természetesen Cersei is újabb ördögi tervének megvalósításán ügyködik... 

Extrák: 

  • Mikor megérkezik a tél: csatlakozz David Benioffhoz és D.B.Weiss-hoz, a sorozat vezető producereihez, valamint megannyi sztárhoz és közreműködőhöz, miközben felidézik a deresi csata gigantikus forgatási munkálatait.
  • A kötelesség a szeretet halála: tudd meg, hogy ért el a Trónok harca csapata az Emmy-díjas sorozat végkifejletéhez a szériát befejező „A Vastrón” című epizódban! Az interjúkban többek között közreműködik David Benioff és D.B. Weiss, valamint a legfőbb sztárok, például Kit Harrington, Peter Dinklage és Emilia Clarke.
  • Audiokommentárok: 10 audiokommentár a színészekkel és a stábbal, többek között David Benioff-fal, D.B. Weiss-szal, Emilia Clarke-kal és Conleth Hill-lel.
  • Trónok harca: Az utolsó őrség: egy különleges dokumentumfilm, amely bemutatja mindazt a kemény munkát és bajtársiasságot, amin az alkotók és a színészek osztozkodtak a befejező évad forgatása során.
  • 5 kimaradt jelenet 

Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott!

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás