Warhammer 40.000: Cadia Kitart

Szerző:

Ár: 4.690 Ft 3.752 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Tuan
Kötés:
Puhafedeles
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 29 - június 4.

Az Iszonyat Szeméből kiözönlő seregek folyamatos ostroma alatt álló Cadia bástyaként dacol a zsarnoksággal és a halállal. Seregei és erődjei évszázadok óta tartják már féken a Káosz hordáit, most azonban ütött komor dacosságuk órája. Miközben Abaddon Tizenharmadik Fekete Hadjárata az erődvilágra zúdul az Impérium seregei pedig megérkeznek, hogy megerősítsék ezt a létfontosságú világot, bevégeztetik egy régóta zajló iszonyatos rituálé is, mely egyszer s mindenkorra felborítja a brutális háború kényes erőegyensúlyát... A sötétség óráján azonban színre lép egy igazi hős, Ursakar Creed kasztellán nagyúr, hogy a reményvesztett védők élére álljon, de vajon elég lesz-e az Astra Militarium páncélos öklének súlya és az Adeptus Astartes harcosainak ereje, hogy meggátolja a katasztrófát és megmentse a Cadiát? Míg Creed él, a remény is él. Míg akár egyetlen védő szíve is dobban, a Cadia kitart... de meddig még?

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
3/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Szombat János
(Kár, hogy nem lehet értékelésekre reagálni.)
Druga Sándor "értékeléséhez": A fordítást maga a külföldi kiadó határozza meg, ők mondják meg, hogy melyik kifejezést kell/nem kell lefordítani. A Land Raider (és nem Rider), azért Land Rabló, mert Arkhan Landről lett elnevezve. De valóban lehetett volna még Land Fosztogató vagy esetleg Land Támadó is. Ez ízlés kérdése, hogy ki szerint melyik hangzik jobban.
2021-03-23 14:04:42
Jászkai Péter
Druga Sándor
A teljesen értékelhetettlen forditás miatt,-1 csillag. A kedves fordító (Takács Gergely) inkább menjen vissza favágónak. Egy gogle forditó szintű munkát adott ki a keze közül.P.l.: A különböző járművek, fegyverek több elnevezést is kaptak és random váltakoznak. (Kedvencem a Land Rabló ami ugye Land Rider lenne). Amióta a Tuan adja ki a sorozatot a forditás szinvonala maredeken csökkent, de ez tényleg a legalja mindennek.
2021-03-17 12:11:09

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban