A kosár üres!
- Kezdőlap
- Kategóriák
- Gasztronómiai könyvek
- Süteményes könyvek
- A cukrászat magasiskolája - 100 séfrecept lépésről lépésre
A cukrászat magasiskolája - 100 séfrecept lépésről lépésre
A cukrászat magasiskolája - 100 séfrecept lépésről lépésre
Szerző: Le Cordon Bleu
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
500 oldal
Kötés:
keménytábla
Méret:
235 x 290 x 41 mm
ISBN:
9786155724893
Megjelenés éve:
2019
Szállítás:
2024. május 4 - 8.
VIP pont:
447 pont
Leírás
A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével
A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:
• a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron),
• a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffin mangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra),
• az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával).
A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.
Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.
A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrászséffé váljanak.
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a konyhaművészet és vendéglátás-menedzsment legfőbb, világszerte elterjedt hálózata. A konyhaművészeti képzések palettáján mind a szakmabeliek, mind a lelkes amatőrök megtalálják a számukra megfelelőt. Az oktató konyhaséfek valamennyien nagy nemzeti és nemzetközi versenyek díjnyertes résztvevői, akiknek szívügye, hogy másokkal is megosszák a hivatásuk iránt érzett szenvedélyt, és átadják tudásukat a világ minden tájáról érkező hallgatóknak.
A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:
• a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron),
• a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffin mangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra),
• az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával).
A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.
Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.
A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrászséffé váljanak.
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a konyhaművészet és vendéglátás-menedzsment legfőbb, világszerte elterjedt hálózata. A konyhaművészeti képzések palettáján mind a szakmabeliek, mind a lelkes amatőrök megtalálják a számukra megfelelőt. Az oktató konyhaséfek valamennyien nagy nemzeti és nemzetközi versenyek díjnyertes résztvevői, akiknek szívügye, hogy másokkal is megosszák a hivatásuk iránt érzett szenvedélyt, és átadják tudásukat a világ minden tájáról érkező hallgatóknak.
Mások ezeket vették a termékkel együtt
Előjegyezhető
Teljes ár:5.990 FtFizetendő ár:5.391 Ft
Rendelhető
Teljes ár:8.500 FtFizetendő ár:7.650 Ft
Rendelhető
Teljes ár:6.900 FtFizetendő ár:6.210 Ft
Utoljára megnézett termékek
Rendelhető
Teljes ár:14.900 FtFizetendő ár:13.410 Ft