A kosár üres!
- Kezdőlap
- Kategóriák
- Gasztronómiai könyvek
- A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Szerző: Dr. Stuart Farrimond
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
254 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789634335689
Megjelenés éve:
2023
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
210 pont
Leírás
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.- Látványos, informatív illusztrációk.Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Mások ezeket vették a termékkel együtt
Előjegyezhető
Teljes ár:4.999 FtFizetendő ár:4.499 Ft
Utoljára megnézett termékek
Előjegyezhető
Teljes ár:6.999 FtFizetendő ár:6.299 Ft