Furmint szakácskönyv /Különleges ételek, kivételes borok

Furmint szakácskönyv /Különleges ételek, kivételes borok
Teljes ár:7.500 FtFizetendő ár:6.750 Ft
Furmint szakácskönyv /Különleges ételek, kivételes borok
Szerző: Horváth Gábor
Oldalszám:
340 oldal
Kötés:
keménytábla
Méret:
185 x 245 x 31 mm
ISBN:
9789634332381
Megjelenés éve:
2017
Szállítás:
2024. május 18 - 22.
VIP pont:
225 pont
A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották.
Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra, hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a nagyközönség számára is feltárul.

Utoljára megnézett termékek

Furmint szakácskönyv /Különleges ételek, kivételes borok
Rendelhető
Teljes ár:7.500 FtFizetendő ár:6.750 Ft