• Kezdőlap
  • Kategóriák
  • Csomagtermékek
  • Gabonaagy - Megdöbbentő tények a gabonáról, a cukorról és a többi szénhidrátról – az agy néma gyilkosairól + Köszvény - Mi köze a húgysavnak a fogyáshoz, a vércukorszinthez és a jó egészséghez

Gabonaagy - Megdöbbentő tények a gabonáról, a cukorról és a többi szénhidrátról – az agy néma gyilkosairól + Köszvény - Mi köze a húgysavnak a fogyáshoz, a vércukorszinthez és a jó egészséghez

Gabonaagy - Megdöbbentő tények a gabonáról, a cukorról és a többi szénhidrátról – az agy néma gyilkosairól + Köszvény - Mi köze a húgysavnak a fogyáshoz, a vércukorszinthez és a jó egészséghez
Teljes ár:11.790 FtFizetendő ár:10.022 Ft
Gabonaagy - Megdöbbentő tények a gabonáról, a cukorról és a többi szénhidrátról – az agy néma gyilkosairól + Köszvény - Mi köze a húgysavnak a fogyáshoz, a vércukorszinthez és a jó egészséghez
Kiadó:
Kötés:
Puhafedeles
Megjelenés éve:
2024
Szállítás:
2024. április 29 - május 2.

Gabonaagy - Megdöbbentő tények a gabonáról, a cukorról és a többi szénhidrátról – az agy néma gyilkosairól

„David Perlmutter neurológus és táplálkozástudós, számos könyv szerzője a „gabonaagyúságról” írta új könyvét. Mondanunk sem kell, hogy zajos nemtetszés-nyilvánítások közepette…

Ez a könyv – tetszik vagy sem – egy újabb repedést ütött a nyugati táplálkozás piramisán. Pedig nem tett semmi rosszat, csak összefoglalta a kutatók által már jól ismert tényeket arról, hogy az Alzheimer-kór és általában a demenciák, illetve a Parkinson-kór és egyéb neurodegeneratív betegségek fő okozói a finomított szénhidrátok.

A szerző pontról pontra levezeti, hogyan okoz a finomított szénhidrátok fogyasztása először inzulinrezisztenciát, majd metabolikus szindrómát,és az így megemelkedett gyulladásszint végül miként idézi elő az agy szó szerinti zsugorodását és összezavarodott működését…

Persze, Perlmutter szavaival élve, nem lehet azért hibáztatni az embereket, mert eddig a „szakértőkre” hallgattak. Egy ideje azonban másféle szakértők is felbukkantak, nem csak a hivatalos orvostudomány dogmáit szajkózók. Remélhetőleg előbb-utóbb az ő fülükbe is eljut az új kor új tudományának híre, talán éppen e könyv révén.”

Dr. Szendi Gábor, a kötet szaklektora


Köszvény - Mi köze a húgysavnak a fogyáshoz, a vércukorszinthez és a jó egészséghez

Mi a közös az elhízásban, az inzulinrezisztenciában, a májelzsírosodásban, a magas vérnyomásban, a kardiovaszkuláris kórképekben, a sztrókban, a neurológiai zavarokban és a korai elhalálozásban?

Az, hogy mindegyik összefügg a megemelkedett húgysavszinttel.

Az elismert tudományos folyóiratokban és más kiadványokban ma már rengeteg bizonyítékot találunk arra, hogy a magasabb húgysavszint számos egészségügyi probléma forrása, de a mindennapi orvoslásban még kevéssé figyelnek erre az összefüggésre. Ez azért különösen riasztó, mert az emberek túlnyomó többsége nem is tudja, hogy megemelkedett a húgysavszintje, amitől számos krónikus, idővel életveszélyes állapotot előidéző betegség alakulhat ki.

A kötet a tudományos háttér ismertetésével tárja fel a húgysav valódi, halálos természetét, és hasznos gyakorlati módszerek bemutatásával segíti a húgysavszint normalizálását.

A szerző bemutatja az önfelmérés módszereit, és ismerteti az általa kidolgozott LUV- (Lower Uric Values - alacsonyabb húgysavértékek) protokollt. Ehhez a 21 napos részletes menetrendhez több mint 40 receptet is kínál.

Dr. David Perlmutter könyve az olvasók kezébe ad minden olyan információt, amelynek a segítségével a jobb közérzet, valamint a hosszabb és egészségesebb élet érdekében hatékonyan vehetik fel a harcot a rejtőzködő ellenséggel, a húgysavval.