Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)
Teljes ár:3.900 FtFizetendő ár:3.510 Ft
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)
Szerző: Bernhard Gahm
Oldalszám:
94 oldal
Kötés:
keménytábla
Méret:
160 x 215 x 13 mm
ISBN:
9789632867601
Megjelenés éve:
2020
Szállítás:
2024. május 16 - 20.
VIP pont:
117 pont
A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).

Mások ezeket vették a termékkel együtt

A kenyérsütés iskolája
Előjegyezhető
Teljes ár:5.999 FtFizetendő ár:4.799 Ft
A pékmesterség nagykönyve
Rendelhető
Teljes ár:12.999 FtFizetendő ár:11.699 Ft
Limara Péksége - Házi Pékek Alapkönyve
Rendelhető
Teljes ár:5.500 FtFizetendő ár:4.950 Ft
Gennaro olasz péksége
Rendelhető
Teljes ár:8.900 FtFizetendő ár:8.010 Ft

Utoljára megnézett termékek