A kosár üres!
- Kezdőlap
- Kategóriák
- Gasztronómiai könyvek
- Szakácskönyv
- Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Szerző: Vanessa Kimbell
Sorozat:
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
208 oldal
Kötés:
keménytábla
Méret:
216 x 255 x 20 mm
ISBN:
9786155767012
Megjelenés éve:
2018
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
189 pont
Leírás
Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.
Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.
Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Mások ezeket vették a termékkel együtt
Rendelhető
Teljes ár:6.900 FtFizetendő ár:6.210 Ft
Rendelhető
Teljes ár:5.900 FtFizetendő ár:5.310 Ft
Utoljára megnézett termékek
Előjegyezhető
Teljes ár:6.300 FtFizetendő ár:5.670 Ft