Szakácskönyv

Fedezd fel szakácskönyv kínálatunk sokszínű választékát! A kötetekben várnak a legjobb receptek, amelyekkel új színt vihetsz a konyhádba. Az oldal alján hosszabb leírást is találsz a kategóriáról.

Új
Egy lázadó háziasszony
Előrendelhető
Drew Barrymore
Várható megjelenés: 2024. november 8.
Új
Gennaro konyhája - Laktató és pénztárcabarát olasz ételek
Előrendelhető
Gennaro Contaldo
Várható megjelenés: 2024. május 31.
Új
A francia konyha művészete
Előjegyezhető
Csokoládé egész nap
Rendelhető
Kirsten Tibballs
Így lettem séf
Rendelhető
Sárközi Ákos
A falusi konyhám
Rendelhető
Zsófia Mautner
Krumpli
Rendelhető
Manuela Ruther
Csomagolj a családnak
Rendelhető
Szabó-Ballók Amarilla
Vegán kencekönyv
Rendelhető
Lénárt Gitta
A kenyér lelke
Rendelhető
József Vajda
Vegán ketogén diéta
Rendelhető
Ruediger Dahlke
Ázsiai ízek - BOOOK mini
Rendelhető
Szabolcs-Gyuris Éva
Gluténmentes receptek
Előjegyezhető
Vegán helyettesítők
Rendelhető
Celine Steen, Marie Joni Newman
Adjuk meg a módját!
Rendelhető
György Dragomán
Macaron mesterfokon
Rendelhető
Pierre Hermé
Terítéken
Rendelhető
Tünde Polgár
Toszkána ízei
Rendelhető
Cettina Vicenzino
1 - 50 / 248 termék

Leírás


Mi mindenre jó egy szakácskönyv?

Bár az internet telis tele van receptekkel, a szakácskönyvek továbbra sem mentek ki a divatból. Mi több, napjainkban egyre többen keresnek kézzelfogható segítséget a sütéshez-főzéshez. Míg az online található receptek többsége amatőröktől és kísérletezgető konyhatündérektől származik, addig egy hivatalos receptkönyv mögött sok éves szakmai tudással rendelkező szakácsok és gasztro művészek állnak. A szakácskönyvek letisztultan gyűjtenek össze több receptet, és egyszerűen elkészíthető fogásokat ismerhetünk meg. Új színt vihetünk az étkezőasztalra, valamint megismerhetjük az egyes gasztrokultúrák sajátosságait. Végül, de nem utolsó sorban sok szakácskönyv kitér arra, hogyan tehetjük fenntarthatóbbá, egészségesebbé étkezésünket.

A legjobb szakácskönyvek

Nehéz pontosan kiválasztani a legjobb szakácskönyvet, hiszen döntésünk sok mindentől függ. Mérlegelni kell azt, hogy követünk-e valamilyen speciális étrendet. A növényi étrend követői számára a legjobb szakácskönyvek azok, amelyek vegán és vegetáriánus ételek receptjeit mutatják be. Általában mindenki olcsó, de minőségi alapanyagokból elkészíthető, tápláló ételek receptjeire vadászik. Különösen a családosok szeretnék költséghatékonyan, ám egészségesen megoldani az étkeztetést. A legjobb szakácskönyvek között mindenki megtalálja a számára ideális kötetet. A receptkönyvek által lépésről lépésre tanulhatunk meg elsajátítani ínycsiklandozó recepteket. Akármire is fáj a fogunk, kínálatunkban számtalan szakácskönyv közül válogathatsz.

Diétás szakácskönyv

Amikor az ebéden törjünk a fejünket, a legfontosabb kérdés egyértelműen az, hogy mit ehetünk, ami életmódunkkal összhangban van. Ezek a diétás szakácskönyvek olyan fogásokat tartalmaznak, amelyek nagy hangsúlyt helyeznek a gyümölcsökre és zöldségekre, valamint a gabonára, és gondoskodnak arról is, hogy egész nap energikusak maradhassunk. Természetesen a szénhidrátcsökkentett diéta alkalmazói is találnak maguknak való kötetet a szakácskönyvek között: húsételek és diétás vegetáriánus ételek egyaránt várják a konyhatündéreket.

Családi receptkönyvek

A családoknál sokszor fontos szerepet játszik az evés. A nap végén mindenki az asztal köré gyűlik, hogy megvitassák, mi történt velük a nap folyamán. Ez a kép igazán idilli, azonban a család vacsorájának megtervezése és elkészítése már kihívást jelenthet. A családi receptkönyvek tökéletesek erre a problémára. Ezek a szakácskönyvek általában sok receptet tartalmaznak, amelyekhez semmilyen különleges hozzávaló nem szükséges. A könyvek tele vannak egyszerű és gyors fogásokkal, amelyek 30 perc alatt készen vannak, bemutatnak több reggelit is, hogy a nap minden étkezése izgalmas legyen, és nem maradhatnak ki a nassolnivalók sem. A családi receptkönyvek fogásai a felejthetetlen együtt töltött pillanatokat még emlékezetesebbé teszik egy isteni lakomával.

Vegán és vegetáriánus szakácskönyv

Manapság a vegán és vegetáriánus szakácskönyvek egyre népszerűbbek. Míg az utóbbi kategóriába tartozók csak húsmentes ételeket fogyasztanak, a vegán táplálkozás követői semmilyen állati eredetű terméket nem esznek. Szerencsére már ők is válogathatnak a legjobb receptek közül. A vegán szakácskönyvek sokszor különböző nehézségi fokozatú ételeket sorolnak fel, így ez a szakácskönyv kezdőknek is ideális. Ezek a receptkönyvek húsmentes laktató ételekkel és különleges sütikkel várják az amatőr és profi szakácsokat. A szakácskönyvek író sok esetben gondolnak azokra is, akiknek hiányoznak a régi ízek, és többször megjelennek a jól ismert fogások húsmentes változatai is.

Süteményes könyv

Bár a levesek és a főételek a legfontosabb étkezések, nem szabad elfeledkeznünk a desszertekről sem. A sütést sokan a főzésnél bonyolultabb folyamatnak tartják, így érthető, ha a szakácskönyv segítségét kérjük a kiadós sütemények elkészítése során. A süteményes könyvek a sajttortától kezdve a kekszekig minden népszerű finomságra kitérnek, és a jól ismert recepteket megcsavarják valamilyen újdonsággal. Sőt, más országok kedvenc édességeit is könnyedén elkészíthetjük a receptkönyvek segítségével. Ezek az új szakácskönyvek a jól ismert harapnivalókat mutatják be megújult formában, így az egyszerű édességek mindenképpen elnyerik vendégeink tetszését.

Kenyérsütés házilag

A kenyér az alapvető élelmiszereink egyike, így természetesen, ha mi magunk szeretnénk megpróbálkozni elkészítésével. Azonban számtalan kérdés merül fel a folyamat során. Biztosan jó a recept, amit használok? Jók a hozzávalók? Hogyan kell formázni a kenyeret? Amennyiben egy szakácskönyv mellett döntünk, a kenyerünk garantált siker, hiszen ezek a gasztronómia könyvek profi pékektől származnak. A kenyérsütésről szóló könyvek a dagasztástól kezdve a formázásig minden apró lépésre kitérnek, mindezt természetesen rengeteg képpel fűszerezve. A kenyér mellett pedig számos egyéb péksütemény elkészítésébe belevághatunk szakácskönyveink segítségével.

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Szakácskönyv

1.A francia konyha művészete
Előjegyezhető
9.990 Ft8.991 Ft
3.Gennaro olasz péksége
Rendelhető
8.900 Ft8.010 Ft
5.Burgerek és BBQ-falatkák
Rendelhető
6.775 Ft6.098 Ft

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Szakácskönyv

Szűrés - Szakácskönyv