
#T Gluténmentes pékség
Szerző: Horváth Judit
Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Csipet Kiadó
Oldalszám:
148
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9786155767043
Szállítás:
bizonytalan
Hogyan készítsünk glutén- és adalékanyag-mentes kenyeret házilag? Igazságtalan lenne, ha a kézműves kenyér forradalmából kimaradnának azok, akik bármilyen okból nem tudnak vagy nem akarnak gluténtartalmú kenyeret enni. Nekik mutatja meg Horváth Judit ebben a könyvben, miként lehet otthon összeállítható lisztkeverékekből és különböző kelesztőanyagok felhasználásával adalékanyag-mentes kenyereket és péksüteményeket sütni. Többek között megosztja a gluténmentes kovászos kenyér készítésének is minden csínját-bínját. Aki vele tart, többé nem kényszernek éli meg a gluténmentes gabonák és magok használatát és fogyasztását, hanem izgalmas, alternatív és egyben egészséges választásnak.
A kosárban 0
termék van
0 Ft értékben.
Szállítási költség: 0 Ft
Mindösszesen: 0 Ft
0 Ft értékben.
Szállítási költség: 0 Ft
Gasztronómia
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Gasztronómia
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban